Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

GT-I8200Q'nun çipseti normal s3 miniden farklı. S3 mini value edition diye geçiyor zaten cihaz NovaFusion iyidir ama ace 2 de TeamCanjica daha iyiydi bence
Eh işte s3 mini custom ROM' u görünce atladım hemen. TeamCanjica' yı sonradan gördüm de çok geçti O değil de Ace II novathor U8500 işlemcisini, S3 mini de U8500 veya U8420 işlemcisini kullanıyor. Ama aralarında bariz fark var.
Android 2.3.6 - 4.1.2
Çakal Samsung Ace' nin işlemcisine 200 MHz Downclock yapmış. Custom ROM ile 1.2 ye yükseltince arkadaşın ağzı açık kaldı(kendisi s3 mini ile hava atıyor! ).
Cyanogenmod 11 - 12.1

Orası öyle Cihaza verilen değer de ortada zaten, Ace 2'nin stock jelly bean sürümleri bile 800-800 MHz'de modifiyesiz S3 Mini'ye göre daha yavaş kalıyordu CyanogenMod candır

İfadeler: acv
CM çıktıda biz mi kullanmadık. S5 Rom'undan sonra yeni romlar buldum arkadaşlar. Baştan yazılma, stock olmayan ilk rom çıkmış bu telefona. İlk başlarda onu kullanıyordum. Onun da bilgisayara bağlayınca bilgisayarda telefonu görmeme sorunu vardı. Rom, cihazı bilgisayara gösteremiyordu. Ama ben yine de konuda bulunması amacıyla belki birinin işine yarar diye linkini buraya atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rom portlamayı da denedim ancak 8190 ile 8200'ın kurulum dosyalarının birbiriyle alakası bile yok. O da benim için imkansız gibi olunca ondan da vazgeçtim.

Bende iş başa düştü dedim. Stock Rom'u tekrar kurdum. Üşenmedim tek tek tüm APK'ları bilgisayardan açıp zevkime, kafama göre düzenledim. Bir çok sistem dosyasıyla oynadım. Çok uğraştım ama değdi açıkçası. Alt tabanında Stock Rom olmasından dolayı hammallığı hissediliyor ancak gerçekten Stock Rom kadar berbat değil.

Bu videosunu attığın romun v2'si vardı bazen kurulmuyordu ama daha stabildi v1'e göre Keşke device tree'yi çıkartabilseler üzerinde uğraşıyorlar hala sanırım

CM için aslında çok zor olmasa gerek bu iş. Vaktini ayırsa bir kaç saatte bu telefona rom çıkarır. Uğraşmak mı istemiyor anlamıyorum. İstekte fazla ama ilgilenen yok CM ile ilgili.

Kendimce, üzerinde uğraştıktan sonraki telefonun son halinin resimlerini atayım. Stock Rom üzerinde uğraşarak elimden bu kadarı geldi.

Son düzenleme:
Hazır rom kurulum dosyası nasıl alabilirim o konuda bir bilgim yok. Beni bilgilendirirseniz, atarım tabii ki. Rom olarak kurmayıp, stock rom üzerinde düzenleme yaptığım için elimde buna ait kurulum dosyası yok.

Yada backup alıp paylaşsam nasıl olur acaba? O da yaklaşık 1.5 GB felen oluyor gerçi.

Arkadaşlar bendede galaxy trend plus var benim telde rootlu ama rom olayini pek anlamadim ve android surumunu rom la yukseltmeyi istiyorum nasil olcak

PhilZ Touch Recovery'den oluyordu sanırım rom yükler gibi kurulan backup alınabiliyordu. Tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz yine de internetten bakın en iyisi

ingilizce anlayan biri varsa şu xda bakıverse gti8200q ya cynogenmod çıkmıcaksa satacam bu teli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…