Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

Gezinirken S6 Rom'unu buldum arkadaşlar. Şu ana kadar gördüğüm en stabil Rom'lardan birisi. Ayrıca durum çubuğuyla gerçekten uğraşmışlar. Ben beğendim Rom'u. Tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
NFC özelliği eklemişler ancak açılmıyor. O kadar basmama rağmen açmadı. Ayarlar'dan girip açmaya çalışınca da çalışmayı durdurdu hatası verdi. Kısacası NFC çalışmıyor.
Ayrıca durum çubuğunda çift sim olarak gözüküyor. Bunu neden yapmışlar anlamadım. Galiba bu Rom'u başka bir telefondan portlamışlar.

Şu cynogenmod yapacak mi ki ? gti8200q ya bilen varmı abiler ben anlamıyorum satacam su teli artık ne illetmiş ya

Yapılcak veya yapılmayacak bilinmiyor. Hiç bir bilgi verdikleri yok. Portlamak uzerinde uğraşıyorum, Ace 2 ve GT-I8190 cihazlarindan CM 12.1'i, bizim telefona. Telefon sürekli brick oluyor. Başarabilceğimi sanmıyorum ama yılmadan sürekli deniyorum. Bana kalırsa sat. Ben de yakında satacağım.

Donanım ikisiyle de çok farklı, işin zor Yine de kolay gelsin Satmak daha mantıklı

Bendede bu lanet telefon var şarj dayanmiyordu root attim antutu cpu falan yükledim ama fayda etmedi. Okulda ayni teli kullanan arkadasin bataryayi carptim biraz daha iyi gibi oldu. Rom atsam şarj iyi gidermi jely bean stabil değil gibi de geliyor bana doğrusu.

Arkadaşlar imza toplanıyor. Siz de katılın. Belki bir umut dikkate alıp, CM çalışmalarına başlarlar.
NovaFusion: Development of Cyanogenmod for S3 mini GT-I8200/N/L/Q

Sonunda Rom portlama'da adım atabildim. Kurulum ekranında çeşitli hatalar aldım. Onları geçtim uğraşmalar sonucu. S3 mini yazısında da takılmıyor artık. CM Boot animasyonuna geliyor, orda kalıyor telefon. 15 dk kadar bekledim yok açılmıyacak dedim kapattım. Ayrıca portladığım Rom'u kurduktan sonra "Wipe Data Factory Reset" yaptığım zaman, cihaz Boot animasyonuna geliyor sonra tam kurulum ekranı gelcek gibi oluyor ekranda çizgiler çıkıyor 4-5 kere ekran git gel yaptıktan sonra ekran kararıyor ve bir daha görüntü gelmiyor. Power tuşuna basıyorum telefonda açılmıyor, çünkü kapalı değil telefon. Çalışıyor ancak görüntü gelmiyor telefona. Power tuşuna sürekli 10 defa felen bastıktan sonra ekran tekrar geliyor ve tekrar gidiyor. Arkada kurulum ekranı gibi bir şey gelmiş ancak ben kullanamıyorum telefonun ekranı hemen kapanıyor. İlk defa böyle bir portlama işine bulaştım bu telefon sayesinde. Sizlere danışayım dedim. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar? Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne yapabilirim bu telefonun açılması için?
Not: CM 10.1'i S4 Mini'den portlamaya çalışıyorum. Baştan beri seçmem gereken telefon oymuş. 8190, 8160 gibi cihazlarla olmadı zaten.

Enes, S6 romunun bazı yerleri ingilizce sanırım çok ingilizce yer varmı? Bildirim ekranı falan benim için sorun olmaz ama her yerde ingilizce çıkmaz değil mi? Ayrıca rom iyimi benim için görüntüsü değişse yeter. Bataryadan falan umudunu kestim. Bu cihaza rom bulamıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…