Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

Merhaba, foruma yeni uye oldum ama yardim rica ediyorum. İ8200q telefonuma i8200n romunu yuklemeye calisinca telefon brick oldu. Rootlu olan bir kullanicidan ricam, Wanam isimli kisinin google playde mevcut olan partitions backup & restore programinin menusundeki backup first blocks secenegi ile cihazin ilk 100 mb lik baslangic bolumunu yedekleyip bir siteye upload etmesi. Bu dosyayi sdcarda yazip telefonu kurtarmam mumkun olacak.
Tesekkurler.

Ben yaparım önemli değil ancak aklıma takılan bir konu var. Direk Odin'den Stock Rom neden atmıyorsunuz?
Cihazımı yarın garantiye yollayacağım için hemen istediğiniz dosyayı yüklemem mümkün değil. O yüzden söyledim. İstediğiniz dosyaları atabilmem için garantiden geri gelmesini beklemek durumundayım.

Cihaza odinden ROM yuklerken hata verip kapandi, hic acilmiyor, odin gormuyor, PC'ye takinca aygit yoneticisi emei adi ile goruyor ancak baska hicbirsey yapamiyorum. 2 farkli telefoncuya verdim, yapamadilar. Yabanci forumlarda bu debrick image olayini okudum, o program ile tum partisyonlarin yedegini almistim ama backup first blocks islemini yapmamistim. Bu iyiligi yaparsaniz cok memnun olurum. Tabi ise yarayacaginin bir garantisi yok. Bazi islemciler telefon dahili sdcardan boot edemeyince, harici sdcarda bakiyormus boot dosyalari var mi diye. İ8200q deki islemcide bu olay var mi bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgilendiginiz icin tesekkur ederim bekleyecegim, baska bir secenegim yok zaten. Telefoncular kullandiklari box tabir edilen cihazlar bizim telefonu henuz desteklemedigi icin jtag denen olayi yapip yazilim yukleyemiyorlar.

Kitkat değil android 4.2.3

Screenshot_2015-06-25-17-24-38.png
Screenshot_2015-06-25-17-24-32.png
Screenshot_2015-06-25-17-24-38.png
Screenshot_2015-06-25-17-24-32.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-06-25-17-24-26.png
    Screenshot_2015-06-25-17-24-26.png
    108,2 KB · Görüntüleme: 458
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı