Galaxy S3 mini ROM kurma

LineageOS dene, ROM'u kurunca: Root booster, greenify, SD maid, hbef optimizer gibi programlar indirin.

O port edenlerin sorunu genellikle. Yüklerken yorumları okuyup, buglara bakıp yüklemek lazım.

Bir şey fark etmiyor hocam telefon vasat ise ROM bile kurtarmıyor.

Ve bunu da ekleyeyim konuşma yapamıyordunuz, yani arama yapılıyor dakika gidiyor ama ses yok. Benim gitmiyor karşı taraf gelmiyor mesaj atabiliyordum sadece.

LineageOS CM'nin Android 7 ve sonrasına verilen isim.
Ama LineageOS'un eski Android sürümlerine de desteği mevcut. İlla CM kurmasına gerek yok fakat çok bir şey farketmeyecektir. Android 7'den sonra Cyanogenmod şirketi battığı için yerini LineageOS devraldı yoksa CM devam ederdi.

Tabii, S3 mini çıkartılmak için çıkartılmış bir telefon olduğundan uğraştırır ama yeni bir nefes (görünüm vs.) iyi olabilir. Olmadı 4.4.4 yada 5.1 bir ROM'a dönülür.

LineageOS 18.1 kurabilirsiniz. Yani Android 11.
S3 değil S3 Mini imiş.
Bunu kullanabilirsin. TWRP de var konuda.
Droplar sizden daha fazla kullanır telefonu.
Telefonda kilidi bile açamazsınız.
iPhone 4S'ye iOS 15 kurduğunu düşün. Aynı performansı alırsın.

Daha denemeden böyle şeyler demek ne kadar mantıklı sizce?
Şu anda 2014 yapım Galaxy Note8.0 tabletimi halen LineageOS 18.1 ile akıcı bir şekilde kullanabiliyorum.

Ve bunu da ekleyeyim konuşma yapamıyordunuz, yani arama yapılıyor dakika gidiyor ama ses yok. Benim gitmiyor karşı taraf gelmiyor mesaj atabiliyordum sadece.
O kesinlikle port edenlerin sorunu. Hatta o problem EFS'ye göre portlanmamasından kaynaklı diye biliyorum.

O cihaz çok kötü, tost makinesinden hallice bir donanımı var. S4 mini olsa ROM'lar havaya uçurur o cihazı misal.

Dostum bunlar S3 için olan romlar.

Kanka zamanında bende Grand Neo kullandım Android 4'te kullanılmıyordu telefon çok donuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…