Galaxy S3 mini ROM kurma

Note 4 ile S3 mini arasında çok fark var.
Belli oluyor hiç test etmemişsiniz.
Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea Intouch2 (ZTE BLADE III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)

Bu cihaz kısa süreliğine elime geçmişti, ROM kurma deneyimim oldu. Yeni android sürümlerini kurabilirsin bu biraz senin tercihine kalıyor ama performans kaybı yaşaman olası çünkü o telefonun donanımı çok vasat. ROM'ların bir suçu değil telefonun donanımı gerçekten kötü, rehberi açmakta zorlanıyor. Hız önemli değil yeni Android sürümü olsun diyorsan istediğini kurabilirsin. En iyi performansı bu cihazda kendi stok rom'u veriyor onun hızına yetişebileni görmedim. Ama onun Android sürümü de dinozorlardan kalma o yüzden Android 4.4.4 tabanlı bir rom kurabilirsin. CM11 ya da LineageOS'un Android 4.4.4'e karşılık gelen sürümü. Uygulama desteğinde sorun çıkartmasın dersen de Android 5.0 ve üstü olsun.

Bu cihaz kısa süreliğine elime geçmişti, ROM kurma deneyimim oldu. Yeni android sürümlerini kurabilirsin bu biraz senin tercihine kalıyor ama performans kaybı yaşaman olası çünkü o telefonun donanımı çok vasat. ROM'ların bir suçu değil telefonun donanımı gerçekten kötü, rehberi açmakta zorlanıyor. Hız önemli değil yeni Android sürümü olsun diyorsan istediğini kurabilirsin. En iyi performansı bu cihazda kendi stok rom'u veriyor onun hızına yetişebileni görmedim. Ama onun Android sürümü de dinozorlardan kalma o yüzden Android 4.4.4 tabanlı bir rom kurabilirsin. CM11 ya da LineageOS'un 4.4.4'e karşılık gelen bir sürümü.
LineageOS CM'nin Android 7 ve sonrasına verilen isim.

Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea ıntouch2 (ZTE Blade III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)

LineageOS bende biliyorum 2-3 telefonu şahlandırsa da bazılarına hiçbir şey yapamıyor hatta daha kötü oluyor.

LineageOS dene, ROM'u kurunca: Root Booster, Greenify, SD Maid, HBEF Optimizer gibi programlar indirin.
LineageOS bende biliyorum 2-3 telefonu şahlandırsa da bazılarına hiçbir şey yapamıyor hatta daha kötü oluyor.
O port edenlerin sorunu genellikle. Yüklerken yorumları okuyup, buglara bakıp yüklemek lazım.

Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea ıntouch2 (ZTE Blade III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)

Benim Grand Neo cihazıma cyanogenmod 12.1 kurdum Android 5.1 bayağı kasıyordu. Tek sosyal medya Instagram onda uzun süre duramıyordum.
Clash of Clans indirdim ondan atıyordu girmeden sürekli resetliyordu telefonu ve şarjını yiyordu. %60 ise %30 %202 falan oluyordu.

Benim Grand Neo cihazıma cyanogenmod 12.1 kurdum Android 5.1 bayağı kasıyordu. Tek sosyal medya Instagram onda uzun süre duramıyordum.
Clash of Clans indirdim ondan atıyordu girmeden sürekli resetliyordu telefonu ve şarjını yiyordu. %60 ise %30 %202 falan oluyordu.
O otomatik CPU Frekans Arttırmasından kaynaklanan bir sorundu ve LOS'ta düzeltildi diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı