Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Note 4 cihazımda Stock'ta Lag'dan video izleyemiyordum ve LineageOS sayesinde 2K rahat video izleyebiliyorum.
Tecrübe?
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Note 4 cihazımda Stock'ta Lag'dan video izleyemiyordum ve LineageOS sayesinde 2K rahat video izleyebiliyorum.
Evet. Göreceğiniz çoğu ROM'un tabanıdır aynı zamanda.Cyanogen mod un devamı diye okumuştum doğru mu?
Çok ROM kurdum, hatta ayda bir ROM değiştiririm.Tecrübe?
Evet. Göreceğiniz çoğu ROM'un tabanıdır aynı zamanda.
Çok ROM kurdum, hatta ayda bir ROM değiştiririm.
Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea Intouch2 (ZTE BLADE III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)Note 4 ile S3 mini arasında çok fark var.
Belli oluyor hiç test etmemişsiniz.
LineageOS CM'nin Android 7 ve sonrasına verilen isim.Bu cihaz kısa süreliğine elime geçmişti, ROM kurma deneyimim oldu. Yeni android sürümlerini kurabilirsin bu biraz senin tercihine kalıyor ama performans kaybı yaşaman olası çünkü o telefonun donanımı çok vasat. ROM'ların bir suçu değil telefonun donanımı gerçekten kötü, rehberi açmakta zorlanıyor. Hız önemli değil yeni Android sürümü olsun diyorsan istediğini kurabilirsin. En iyi performansı bu cihazda kendi stok rom'u veriyor onun hızına yetişebileni görmedim. Ama onun Android sürümü de dinozorlardan kalma o yüzden Android 4.4.4 tabanlı bir rom kurabilirsin. CM11 ya da LineageOS'un 4.4.4'e karşılık gelen bir sürümü.
Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea ıntouch2 (ZTE Blade III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)
O port edenlerin sorunu genellikle. Yüklerken yorumları okuyup, buglara bakıp yüklemek lazım.LineageOS bende biliyorum 2-3 telefonu şahlandırsa da bazılarına hiçbir şey yapamıyor hatta daha kötü oluyor.
Şarj ibresi ekleyemediğin telefon tabii. Ben LineageOS'un şahladırmadığı telefonda görmedim ama. (Avea ıntouch2 (ZTE Blade III) gibi bir cihazda oyun oymamamı sağlıyordu.)
O otomatik CPU Frekans Arttırmasından kaynaklanan bir sorundu ve LOS'ta düzeltildi diye biliyorum.Benim Grand Neo cihazıma cyanogenmod 12.1 kurdum Android 5.1 bayağı kasıyordu. Tek sosyal medya Instagram onda uzun süre duramıyordum.
Clash of Clans indirdim ondan atıyordu girmeden sürekli resetliyordu telefonu ve şarjını yiyordu. %60 ise %30 %202 falan oluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.