Galaxy S4 S7 Thor ROM ısınma sorunu

3-4 senedir S4 GT İ9500 kullanıyorum birçok rom yükledim dediğin romuda yükledim dediğine göre eğer ilklerde bir sorun yok iyi güzel çalışıp gidiyorsa o rom öyle gider stok rom da aynı mantık telefon ısınması işlemci hızlı çalışmaya başlamıştır yük altında olabilir buna bir uygulamada neden olabilir bunu cpu z yükleyerek bakıcaksın ve en son hangi uygulama yükledinde böyle oldu yada clean master yükleyerek hangi uygulama ısıtoyr bakabilirsin batarya sıkıntı olsaydı kapanıp açılırdı sürekli 0 a iner 100 e çıkardı rastgele öyle bir sorun var ise deneme yanılma yapmalısın belki rom da açmadığın bir uygulamayı açtın ve o uygulama hatalıydı deneme yanılma en iyi yoldur

Telefonun ısınması aşırı işlemci kullanımındandır. Telefona virüs bulaştığında arka planda çalışır ve işlemciyi yorar. Bataryanın çabuk bitmesi için de Telefonu yüksek amperli şarj cihazı ile doldurduğunuzdan dolayı bataryanızın ömrünü tamamlanmasına neden olabilir. Zaten eski Samsung cihazlarının bataryaları çabuk bozuluyor. Yeni batarya ,telefonun orijinal şarj aleti sorunu çözer. Telefonun aşırı ısınması kasma yoksa donanımsal bir sorun da olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı