Galaxy S5 Isınmadan Dolayı Garantiye Göndereceğim

Makaleler
4
Daha fazla  
Telefonun CPU sıcaklığı oyun oynarken ara sıra şarjda olmasa dahi 70 dereceye çıkıyordu. Ama bugün şarjda telefona gelen güncellemeyi yaparken aşırı şekilde ısındı. Hemen şarjdan çıkarıp telefonun açılmasını bekledim. CPUtemp'ten sıcaklığa baktım ve 85 dereceydi. Hemen suya tuttum telefonu, soğudu. Bugün ise servisi aradım anlattım getirin dediler. Göndermeliyim değil mi telefonu?

O konuyuda ben açmıştım. Telefonu ilk aldıysan gerçekten programlarda 80 85 civarı gösteriyor. Telefonu kullandıkça sistem kendini stabilize ediyor. Asphalt 8 i yüksek ayarda takılıyordu ısınma yüzünden. Şimdi full parlaklık ve son grafiklerle rahatça oynuyorum.

O konuyuda ben açmıştım. Telefonu ilk aldıysan gerçekten programlarda 80 85 civarı gösteriyor. Telefonu kullandıkça sistem kendini stabilize ediyor. Asphalt 8 i yüksek ayarda takılıyordu ısınma yüzünden. Şimdi full parlaklık ve son grafiklerle rahatça oynuyorum.
Yeni değil yaklaşık 5 aylık.

Telefonun CPU sıcaklığı oyun oynarken ara sıra şarjda olmasa dahi 70 dereceye çıkıyordu. Ama bugün şarjda telefona gelen güncellemeyi yaparken aşırı şekilde ısındı. Hemen şarjdan çıkarıp telefonun açılmasını bekledim. CPUtemp'ten sıcaklığa baktım ve 85 dereceydi. Hemen suya tuttum telefonu, soğudu. Bugün ise servisi aradım anlattım getirin dediler. Göndermeliyim değil mi telefonu?
android 5-0 güncellemesi geldiğinde şarj'ım %4'tü hemen şarj'a bağlayıp güncellemeyi başlattım ondan öncede oyun oynamıştım güncelleme olurken telefona hiç dokunmadım güncelleme bittiği gibi elime aldım ve çok aşırı bir sıcaklık hemen sıcaklığa baktım 83 derece olmuştu telefon hemen bataryayı sökup telefonu kapadım oyun oynarken bende aşırı bir sıcaklık olmuyor ama şarjda güncelleme yapmamak lazım bunu öğrendim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı