- Makaleler
- 13
Daha fazla
Yazdığım kelimelerde bir şey yok. Kavga da çıkarmadım, argo da yazmadım. Siz diyorsunuz ki, S5'de Touchwiz problemleri var. Bunu neye dayanarak söylediğini soruyorum, pardon Lollipop'dan önce kullanmıştım ben diyorsun. Burada çocuk gibi inkar etmenin anlamı yok. S5'i taraflı olarak kötülediğinizi sizde bende biliyoruz. LG G3 benim eski telefonum, 2K ekran var ve S5 ile aynı donanıma sahip. S5 bu konuda çok avantajlı, ayrıca su ve toz geçirmez. Sen ne önerdiğinin farkında değilsin bence. Tamam, G3'ün S5'den iyi olduğunu düşünüyorsunuz, kendi kararınız bir şey diyemem. Ancak dediğim gibi bir öneri yapıyorsanız ve kesin bir hüküm veriyorsanız, insanların da ne diyeceğini bilmeniz gerekir. Neyse bakalım, bu konu açıklığına kavuştu. Konuyu uzatırdım ancak gereksiz yere polemiğe girmeye gerek yok. Herkese iyi akşamlar, iyi sosyaller. Dediklerimi de bundan sonra dikkate alırsınız umarım.Kelimelerinizi düzgün seçin lütfen ve hala yazdığım mesajın arkasındayım S5'in sorunlu olduğunu haricindeki mesajın tamamının arkasındayım. G3 bence S5'den daha iyi.