Oğuzhan4316 Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2016 #1 Isınma değil de, hızlı şarj yazısı gitti. Kablo şarjı yazıyor. Nasıl olacak o? Yapamadım. Recovery diye telefonun hiçbir menüsünde bulamadım. Onu tarif eder misin? Neresinde telefonun? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2016
Isınma değil de, hızlı şarj yazısı gitti. Kablo şarjı yazıyor. Nasıl olacak o? Yapamadım. Recovery diye telefonun hiçbir menüsünde bulamadım. Onu tarif eder misin? Neresinde telefonun?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 1 Ocak 2016 #2 Bu video yardım olacaktır. "wipe data/factory" seçeneğini seçeceksin güç tuş ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardım olacaktır. "wipe data/factory" seçeneğini seçeceksin güç tuş ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et