Galaxy S7 VS Axon 7 VS LG G5

frederik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar haziranın sonuna doğru bir telefon alacağım. Bu üç telefon arasında kaldım. Mümkün olduğunca bütçeyi düşürmeye çalışıyorum. Aralarında ki fiyat farkları sizce değer mi? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Axon hakkında bir bilgim olmadığından yorum yapmayacağım fakat S7 kullanıcısı olarak özel olarak soru sormak istersen sorabilirisin. G5 mi S7 mi dersen ise ben kesinlikle S7 derim. Nedeni ise 1. olarak S7 kesinlikle tasarım olarak daha iyi bir telefon bence. 2. olarak G5 in alt kısmında metal ile ekran arasında kalan kısım gözle görülebilecek derecede siyahlık bulunuyor bunun sebebi ise modüler olması. LG modüler telefon yapıcam derken telefon yaptığını unutmuş G5 te bu yüzden kesinlikle S7 öneririm. Zaten LG G6 da hemen modüler özellik silindi.

Aralarında en mantıklısı S7.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu anda iş yüzünden vakit ayıramıyorum daha ayrıntılı bakmaya. Aralarındaki Benchmark sıralamasını söyler misiniz rica etsem.

Benchmarklara göre telefon alınmaz. Üç telefonun da donanım ve performansı birbirine yakın. 3 modelde de 2K ekran kullanılıyor, S7 modelinin ekranı 1080P çözünürlüğe getirilebiliyor, bu yüzden bu çözünürlüğü getirdiğinde performans olarak diğer modellerin önüne geçiyor. 2K ekran kullanacaksan ise performansı diğer modellerle hemen hemen aynı olur, oyun tarafında Adreno 530, Mali-T880 MP12 GPU'suna göre oyunlarda daha iyi performans alıyor. Tavsiyem S7 modeli.

Benchmarklara göre telefon alınmaz. Üç telefonun da donanım ve performansı birbirine yakın. 3 modelde de 2K ekran kullanılıyor, S7 modelinin ekranı 1080P çözünürlüğe getirilebiliyor, bu yüzden bu çözünürlüğü getirdiğinde performans olarak diğer modellerin önüne geçiyor. 2K ekran kullanacaksan ise performansı diğer modellerle hemen hemen aynı olur, oyun tarafında Adreno 530, Mali-T880 MP12 GPU'suna göre oyunlarda daha iyi performans alıyor. Tavsiyem S7 modeli.
GPU lar arasında gözle görünür fark var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı