Galaxy S8 Alınır mı, Yoksa S9 mu Beklenmeli?

Kuje

Hectopat
Selamlar herkese. Galaxy S8 almayı düşünüyorum ancak biraz kararsız kaldım, sizce S9’u beklemeli miyim, yoksa s8 alınır mı? Eğer kullanan varsa Galaxy S8'deki parmak izi sensörünün yeri rahatsız ediyor mu?

Ben de Nisan sonu gibi bir telefon almayı düşünüyorum. S9 çıkınca tahminen S8'in fiyatı düşer. S8 almak mantıklı olabilir eğer fiyatı düşerse.

S9 fiyatları uçuk düzeyde, S8 modelleri arasında epey fiyat farkı var. S9 modelinin çıkması fiyat olarak S8 serisine etki etmez. S8 ithalat garantili model 2700 TL, Samsung garantili model ise 3100-3200 TL. S9 almak için doğru bir zaman olmadığı gibi fiyatı da epey yüksek. Samsung modelleri gün gittikçe fiyat olarak ciddi düşüşler yaşıyor. S9 alacaksan beklemen senin için daha iyi olur. Note 8 ilk çıktığında 5000 TL fiyattan çıktı sonra 3200-3300 TL civarlarına kadar geldi, aynı şekilde S8 serisi de öyle oldu, S9 serisi de öyle olacak. Şimdilik alınacaksa S8 almak daha mantıklı.

S8 hala alınabilir bir model. S8'in fiyatı zamanla düşüyo ama yeni serinin çıkması buna etki etmiycek.

Ilk baslarda ediyordu bi 2-3 gun e alisiyorsun ama kullanmana bagli daha sık kullanirsan 1 günde bile alisirsin. S8 oneriyorum diyince s9 kotu bir telefon diye algilama lutfen. S9 da iyi bir telefon hangisi senin tasarim bakimindan hosuna gittiyse onu al bende s7 ile s8 arasinda kalmistim [emoji23]

S8 hala alınabilir bir model. S8'in fiyatı zamanla düşüyo ama yeni serinin çıkması buna etki etmiycek.
Zaten s8 yeni bir model
Ilk baslarda ediyordu bi 2-3 gun e alisiyorsun ama kullanmana bagli daha sık kullanirsan 1 günde bile alisirsin. S8 oneriyorum diyince s9 kotu bir telefon diye algilama lutfen. S9 da iyi bir telefon hangisi senin tasarim bakimindan hosuna gittiyse onu al bende s7 ile s8 arasinda kalmistim [emoji23]
Evet s8 hoşuma gitti aslinda zaten s9 ile arasinda tasarim olarak çok bir fark yok sadece parmak izi yeri rahatsiz eder mi diye düşünüyordum, fiyat olarak da bakarsak şu anda s8 almayı düşünüyorum. :)

Ben de Nisan sonu gibi bir telefon almayı düşünüyorum. S9 çıkınca tahminen S8'in fiyatı düşer. S8 almak mantıklı olabilir eğer fiyatı düşerse.
s8’in fiyatinin düşeceğini sanmiyorum ancak s9’da indirim olur.

Aceleniz yoksa fiyatların düşmesini bekleyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı