Evet sadece parmak izinin yeri rahatsız ediyor mu onu sormak istiyorum.S8 öneriyorum. S8 kullaniyorum aklinda soru varsa sorabilirsin.
Zaten s8 yeni bir modelS8 hala alınabilir bir model. S8'in fiyatı zamanla düşüyo ama yeni serinin çıkması buna etki etmiycek.
Evet s8 hoşuma gitti aslinda zaten s9 ile arasinda tasarim olarak çok bir fark yok sadece parmak izi yeri rahatsiz eder mi diye düşünüyordum, fiyat olarak da bakarsak şu anda s8 almayı düşünüyorum.Ilk baslarda ediyordu bi 2-3 gun e alisiyorsun ama kullanmana bagli daha sık kullanirsan 1 günde bile alisirsin. S8 oneriyorum diyince s9 kotu bir telefon diye algilama lutfen. S9 da iyi bir telefon hangisi senin tasarim bakimindan hosuna gittiyse onu al bende s7 ile s8 arasinda kalmistim [emoji23]
s8’in fiyatinin düşeceğini sanmiyorum ancak s9’da indirim olur.Ben de Nisan sonu gibi bir telefon almayı düşünüyorum. S9 çıkınca tahminen S8'in fiyatı düşer. S8 almak mantıklı olabilir eğer fiyatı düşerse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.