Galaxy S8 Instagram videoları donuyor

Emre498

Decapat
Öncelikle herkese merhaba Galaxy S8 cihazımda Instagram'da video izlerken 1-2 saniye oynatıyor sonra ses devam ediyor görüntü fotoğraf gibi donuyor. YouTube'da vs. sorun yok uygulamayı silip yükledim, önbelleği temizledim olmadı bu sorunu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba Galaxy S8 cihazımda Instagram'da video izlerken 1-2 saniye oynatıyor sonra ses devam ediyor görüntü fotoğraf gibi donuyor. YouTube'da vs. sorun yok uygulamayı silip yükledim, önbelleği temizledim olmadı bu sorunu nasıl çözeceğim?

Aynı sorun bende de oldu cihaz Meizu X8 sanırım güncellemeden sonra oldu.

Defalarca aynı sorunu yaşadım, böyle bir şey olunca İnstagram direkt güncelleme getiriyor onu yapınca düzeliyordu.

Samsung'un A20 cihazını kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı