Galaxy S8 PUBG Mobile Düşük Ses Sorunu

RuSTyRDIM

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum Samsung Galaxy S8. PUBG Mobile'da ses çok az geliyor. Ne kadar ayarlardan sesi sona kadar çeksem de telefonun hoparlöründen çok az ses geliyor. Mesela müzik falan dinlerken hoparlör canavar gibi ama oyunda ses neredeyse hiç gelmiyor. Dışarıda oynarken oyunun sesini gram duyamıyorum, konuyla alakalı olanlar bir yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar sorunu bende yaşamaktayım uzun uğraşlar sonucu düzeltme yolunu buldum oyuna girin ardından altan geri tuşunun bulunduğu kısmi çekin ve en altta x işareti ve 4 nokta olan kısıma tıklayın oyunun fotoğrafını çek video al gibi seçenekler var burdan video al seçeneğini aktif hale getirdiğinizde ses düzeliyor ardından tekrar video kapatın ses aynı doğrultuda yani yüksek bi şekilde devam etmekte.
Umarım anlatabilmişimdir. Iyi oyunlar hekese 😂

Samsung galaxy note8 kullanıcısıyım aynı sorun bende de var normal kullanımda müthiş ses sunarken oyunda resmen %20 lik bir ses geliyor oyunda video kaydı açtığım zaman ses bayağı yüksek geliyor fakat kapatinca aynı sorun devam ediyor ve diğer bir sorun telefonum nasıl bir şey ise pubg mobile oyununda kasıyor fps drop yiyorum telefonu aldığıma pişmanım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı