S SaitD Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Galaxy Tab A7 kulaklıgı görüyor ama esleştirmek istediğimde tıklayınca bağlanmıyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 8 Temmuz 2025 #2 AI Life uygulaması yüklü mü?
S SaitD Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Hayır değil ama tam ismini söyler misiniz Play Store'a yazınca çıkmıyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 8 Temmuz 2025 #4 SaitD dedi: Hayır değil ama tam ismini söyler misiniz Play Store'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Play Store'da yok. AppGallery'i cihazınıza indirip, AI Life diye aratıp yükleyeceksiniz. HUAWEIAppGallery nasıl yüklenebilir? | HUAWEI Destek Türkiye HUAWEI Offical Site provides technical support Find more about HUAWEIAppGallery nasıl yüklenebilir? with HUAWEI Support consumer.huawei.com
SaitD dedi: Hayır değil ama tam ismini söyler misiniz Play Store'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Play Store'da yok. AppGallery'i cihazınıza indirip, AI Life diye aratıp yükleyeceksiniz. HUAWEIAppGallery nasıl yüklenebilir? | HUAWEI Destek Türkiye HUAWEI Offical Site provides technical support Find more about HUAWEIAppGallery nasıl yüklenebilir? with HUAWEI Support consumer.huawei.com
S SaitD Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Yaptım uygulumadan cihaz ekle dedim cihazı buldu ama %30'dayken durdu ve ilerlemedi altında not yazisi çıktı.
Yaptım uygulumadan cihaz ekle dedim cihazı buldu ama %30'dayken durdu ve ilerlemedi altında not yazisi çıktı.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 8 Temmuz 2025 #6 SaitD dedi: Yaptım uygulumadan cihaz ekle dedim cihazı buldu ama %30'dayken durdu ve ilerlemedi altında not yazisi çıktı. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı sıfırlamayı deneyin. Güç tuşuna basın ve kırmızı olana kadar bekleyin. Sonra tekrar deneyin.
SaitD dedi: Yaptım uygulumadan cihaz ekle dedim cihazı buldu ama %30'dayken durdu ve ilerlemedi altında not yazisi çıktı. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı sıfırlamayı deneyin. Güç tuşuna basın ve kırmızı olana kadar bekleyin. Sonra tekrar deneyin.
S SaitD Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #7 Denedim. Aygıta tıklayınca hiçbir şey olmuyor sadece dokunmuş oluyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20250708-142533_Settings.jpg 97,5 KB · Görüntüleme: 12
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 8 Temmuz 2025 #8 SaitD dedi: Denedim. Aygıta tıklayınca hiçbir şey olmuyor sadece dokunmuş oluyorum. Genişletmek için tıkla... Kulakları sıfırladıktan sonra beyaz yanıp sönecek. Bu kulaklığın eşleştirme moduna girdiğini gösterir. AI Life uygulamasını açıp kulaklığı eşleştireceksiniz. İşe yaramazsa bu adımları deneyin. https://consumer-tkb.huawei.com/weknow/servlet/show/webKnowContextServlet?knowId=tr-tr00766454
SaitD dedi: Denedim. Aygıta tıklayınca hiçbir şey olmuyor sadece dokunmuş oluyorum. Genişletmek için tıkla... Kulakları sıfırladıktan sonra beyaz yanıp sönecek. Bu kulaklığın eşleştirme moduna girdiğini gösterir. AI Life uygulamasını açıp kulaklığı eşleştireceksiniz. İşe yaramazsa bu adımları deneyin. https://consumer-tkb.huawei.com/weknow/servlet/show/webKnowContextServlet?knowId=tr-tr00766454
S SaitD Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #9 Hepsini denedim olmuyor maalesef
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.466 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 8 Temmuz 2025 #10 SaitD dedi: Hepsini denedim olmuyor maalesef Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda sorunsuz bağlanıyor mu?
SaitD dedi: Hepsini denedim olmuyor maalesef Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda sorunsuz bağlanıyor mu?