Galaxy Tab S9 FE cihaz zorlanırsa ne olur?

811502

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Benim cihazım Samsung Galaxy Tab S9 FE Warzone Mobile carx street gibi oyunları kaldırıyor fakat ikisinde de 30 FPS veriyor ve cihaz ısınıyor. Cihazı böyle zorlamak yavaşlatır mı tabletin ömrü kısalır mı?

Dostum bu tarz teknolojik cihazlar zaten yüksek sıcaklıklara dayanabiliyorlar. Senin görebilceğin mawx 52 53 derecedirki tablet zaten çok ısınırsa kendi güç keser baktı durum çok kötü kendisini kapattır bir zararı olmaz

Merhaba arkadaşlar. Benim cihazım Samsung Galaxy Tab S9 FE Warzone Mobile carx street gibi oyunları kaldırıyor fakat ikisinde de 30 FPS veriyor ve cihaz ısınıyor. Cihazı böyle zorlamak yavaşlatır mı tabletin ömrü kısalır mı?
Tabletten genel olarak memnun musun? Ben ders dışında sadece PUBG ve PES oynarım hiç denedin mi? Bir de ekran nasıl? Renkler canlı mı?

Tabletten genel olarak memnun musun? Ben ders dışında sadece PUBG ve pes oynarım hiç denedin mi? Bir de ekran nasıl? Renkler canlı mı?

Renkler canlı PUBG hiç oynamadım 45 FPS verdiğini duydum pes en yüksek ayarda 50 FPS sadece biraz ısınıyor oda güncelleme ile düzelecek şeyler kalem de çıkıyor içinden kısacası memnunum tabletten.

Yeni konular

Geri
Yukarı