OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Ağustos 2023 #11 Watch 4 kullanıyorum adaptörle denediğimde sorun olmamıştı ama şuan laptop portundan sarj ediyorum ve gayet hızlı.
Watch 4 kullanıyorum adaptörle denediğimde sorun olmamıştı ama şuan laptop portundan sarj ediyorum ve gayet hızlı.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.975 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #12 OnurOfc dedi: Watch 4 kullanıyorum adaptörle denediğimde sorun olmamıştı ama şu an laptop portundan şarj ediyorum ve gayet hızlı. Genişletmek için tıkla... Laptoptan laptopa fark eder.
OnurOfc dedi: Watch 4 kullanıyorum adaptörle denediğimde sorun olmamıştı ama şu an laptop portundan şarj ediyorum ve gayet hızlı. Genişletmek için tıkla... Laptoptan laptopa fark eder.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #13 Şarj aletinin jelatini vs üstünde mi ? Saat ile şarj aleti arasında boşluk olursa süre o kadar artar. berat3636 dedi: Laptoptan laptopa fark eder. Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez diyebilirim, şarj olurken doğru düzgün akım çekmiyor zaten. Yine de başka bir şeye takıp şarj etmek çözüm olabilir tabi.
Şarj aletinin jelatini vs üstünde mi ? Saat ile şarj aleti arasında boşluk olursa süre o kadar artar. berat3636 dedi: Laptoptan laptopa fark eder. Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez diyebilirim, şarj olurken doğru düzgün akım çekmiyor zaten. Yine de başka bir şeye takıp şarj etmek çözüm olabilir tabi.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Ağustos 2023 #14 berat3636 dedi: Laptoptan laptopa fark eder. Genişletmek için tıkla... Hepsinin çıkışı 5V 1A. Tabi usb portunun üstünde simgeler varsa iş değişir.
berat3636 dedi: Laptoptan laptopa fark eder. Genişletmek için tıkla... Hepsinin çıkışı 5V 1A. Tabi usb portunun üstünde simgeler varsa iş değişir.
Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #15 anldrumzz dedi: Hocam laptop ile şarj ediyorum çok yavaş şarj oluyor biz mi yanlış yapıyoruz acaba benimki de yeni. Genişletmek için tıkla... Ben adaptöre bağlıyorum. İlk şarjda sıcak ortamda şarj ettiğim için çok yavaş oluyordu hatta sıcaklıktan dolayı arada sırada şarj etmeyi durduruyordu. Sonraki şarjda klimalı bir yerde şarja taktım artık 1.30 saatte şarj oluyor.
anldrumzz dedi: Hocam laptop ile şarj ediyorum çok yavaş şarj oluyor biz mi yanlış yapıyoruz acaba benimki de yeni. Genişletmek için tıkla... Ben adaptöre bağlıyorum. İlk şarjda sıcak ortamda şarj ettiğim için çok yavaş oluyordu hatta sıcaklıktan dolayı arada sırada şarj etmeyi durduruyordu. Sonraki şarjda klimalı bir yerde şarja taktım artık 1.30 saatte şarj oluyor.
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 Bende adaptör kullanmaya başladım herhangi bir sorun yok şuanlık.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.681 Çözümler 26 16 Ağustos 2023 #17 Hyper 12 dedi: Adaptörle şarj ediyorum Genişletmek için tıkla... anldrumzz dedi: Hocam laptop ile şarj ediyorum çok yavaş şarj oluyor biz mi yanlış yapıyoruz acaba benimki de yeni. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün deneyimledim. Samsung'un orjinal adaptörü ile 2 saatte 50 şarj oluyor. 1.30 diyor ama gerçek değil.
Hyper 12 dedi: Adaptörle şarj ediyorum Genişletmek için tıkla... anldrumzz dedi: Hocam laptop ile şarj ediyorum çok yavaş şarj oluyor biz mi yanlış yapıyoruz acaba benimki de yeni. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün deneyimledim. Samsung'un orjinal adaptörü ile 2 saatte 50 şarj oluyor. 1.30 diyor ama gerçek değil.