v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Pazar 17:13 #11 Leon Dayı dedi: Alınır ama bu fiyata Galaxy Watch 6 daha iyi olur. Samsung Galaxy Watch 6 40 mm Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Samsung Galaxy Watch 6 40 mm Turkcell Pasaj’da! Siz de hemen Galaxy Watch 6’ya sahip olarak daha sağlıklı ve düzenli bir hayata merhaba diyebilirsiniz. www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Watch 7 5 bine düşüyor, şu anki fiyatı da 5.500 trendyolda Watch 7 almak daha mantıklı olur hem daha yeni hem de işlemci ve depolama farkı var.
Leon Dayı dedi: Alınır ama bu fiyata Galaxy Watch 6 daha iyi olur. Samsung Galaxy Watch 6 40 mm Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Samsung Galaxy Watch 6 40 mm Turkcell Pasaj’da! Siz de hemen Galaxy Watch 6’ya sahip olarak daha sağlıklı ve düzenli bir hayata merhaba diyebilirsiniz. www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Watch 7 5 bine düşüyor, şu anki fiyatı da 5.500 trendyolda Watch 7 almak daha mantıklı olur hem daha yeni hem de işlemci ve depolama farkı var.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:13 #12 v3rtecc dedi: Hocam Watch 7 5 bine düşüyor, şu anki fiyatı da 5.500 Watch 7 almak daha mantıklı olur hem daha yeni hem de işlemci ve depolama farkı var. Genişletmek için tıkla... Link var mı acaba?
v3rtecc dedi: Hocam Watch 7 5 bine düşüyor, şu anki fiyatı da 5.500 Watch 7 almak daha mantıklı olur hem daha yeni hem de işlemci ve depolama farkı var. Genişletmek için tıkla... Link var mı acaba?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.539 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Pazar 17:14 #13 AegisNMA dedi: Link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben attım ya oradan alabilirsiniz. İncehesap güvenilir.
AegisNMA dedi: Link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben attım ya oradan alabilirsiniz. İncehesap güvenilir.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Pazar 17:14 #14 AegisNMA dedi: Link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı hocam mesajını düzenlemiş. O linkten 5.200'e alabilirsiniz.
AegisNMA dedi: Link var mı acaba? Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı hocam mesajını düzenlemiş. O linkten 5.200'e alabilirsiniz.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:15 #15 v3rtecc dedi: @Leon Dayı hocam mesajını düzenlemiş. O linkten 5.200'e alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil mi İncehesap alışveriş yapanlar var mı acaba? Güncellik olarak da benim telefonumla aynı yılda çıkmış fiyatta harika Galaxy AI ı bu saatte de kullanabilecek olmam güzel.
v3rtecc dedi: @Leon Dayı hocam mesajını düzenlemiş. O linkten 5.200'e alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil mi İncehesap alışveriş yapanlar var mı acaba? Güncellik olarak da benim telefonumla aynı yılda çıkmış fiyatta harika Galaxy AI ı bu saatte de kullanabilecek olmam güzel.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Pazar 17:17 #16 AegisNMA dedi: Güvenilir değil mi İncehesap alışveriş yapanlar var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Baya bilinen bir site benimde alışverişim oldu birkaç kere geçmişte.
AegisNMA dedi: Güvenilir değil mi İncehesap alışveriş yapanlar var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Baya bilinen bir site benimde alışverişim oldu birkaç kere geçmişte.