Galaxy Watch 6 44mm alınır mı?

murty0

Hectopat
Hocam eğer saatinizi fitness odaklı kullanacksanız veya uyku takibi gibi şeyler sizin için önemliyse Watch 6 veya Watch 7 almamanızı öneririm. İkiside doğru ölçümler yapmıyor ve %20'ye yakın sapmalar oluyor. Samsung'un neden hala sensörleri değiştirmemek konusunda bu kadar ısrarcı olduğunu anlamıyorum açıkçası. Eğer kolumda şık dursun ve telefonumla uyumlu olsun, wp bakayım vs derseniz evet alınabilir.

Yavaş yavaş Samsung akıllı saat, kulaklık, telefon almaya başlıyorum. Saat olarak bunu öneren çok olmuş, alınır mı sizce? Üstüne koyup Watch 7 almaya değer mi?

6x1000 TL'den alacağım.

Hocam alınır ama classic modeline de bakın hem Bezel var hem de +1 gün pil ömrü var ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Arçelik 1000TL fazlaya satmış.

Hocam eğer saatinizi fitness odaklı kullanacksanız veya uyku takibi gibi şeyler sizin için önemliyse Watch 6 veya Watch 7 almamanızı öneririm. İkiside doğru ölçümler yapmıyor ve %20'ye yakın sapmalar oluyor. Samsung'un neden hala sensörleri değiştirmemek konusunda bu kadar ısrarcı olduğunu anlamıyorum açıkçası. Eğer kolumda şık dursun ve telefonumla uyumlu olsun, wp bakayım vs derseniz evet alınabilir.
Neye dayanarak söylüyorsun?

Fitnessa gidiyorum da saati çok kullanmam galiba ya o şekilde. Ayrıca kesinlikle Galaxy Watch serisinden bir model alacağım, en iyi seçenek hangisi?

Fitnessa gidiyorum da saati çok kullanmam galiba ya o şekilde. Ayrıca kesinlikle Galaxy Watch serisinden bir model alacağım, en iyi seçenek hangisi?
Watch 6 Classic.

6900'e aldım Trendyol'dan. Umarım bileğimde çok büyük durmaz, 16-17cm bileğim.
Hocam 22 ocakta watch 8 serisi gelecek isterseniz iade edip watch 8 bekleyin ama watch 6 classic de mükemmel.

Geri
Yukarı