Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Eylül 2023 #31 berat3636 dedi: O söylenenler analog/dijital saat olarak düşünüyor. Bu bildiğin telefon. Hatta telefonun yapabildiğinden fazlasını yapıyor. Böyle bir şey için fazla bile bence. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce almıştım. Pek kullanamamıştık o zamanlar. Şimdi her konuda yardımcı oluyor. Telefona bakmıyorum çoğu zaman.
berat3636 dedi: O söylenenler analog/dijital saat olarak düşünüyor. Bu bildiğin telefon. Hatta telefonun yapabildiğinden fazlasını yapıyor. Böyle bir şey için fazla bile bence. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce almıştım. Pek kullanamamıştık o zamanlar. Şimdi her konuda yardımcı oluyor. Telefona bakmıyorum çoğu zaman.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 6 Eylül 2023 #32 Forum Clerk dedi: Yıllar önce almıştım. Pek kullanamamıştık o zamanlar. Şimdi her konuda yardımcı oluyor. Telefona bakmıyorum çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Amacım benim de o hocam. @Forum Clerk hocam merhaba bir sorum olacaktı. Telefonun depolaması ve RAM'i size yetiyor mu? Son düzenleme: 6 Eylül 2023
Forum Clerk dedi: Yıllar önce almıştım. Pek kullanamamıştık o zamanlar. Şimdi her konuda yardımcı oluyor. Telefona bakmıyorum çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Amacım benim de o hocam. @Forum Clerk hocam merhaba bir sorum olacaktı. Telefonun depolaması ve RAM'i size yetiyor mu?
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Eylül 2023 #33 Mylne dedi: Amacım benim de o hocam. @Forum Clerk hocam merhaba bir sorum olacaktı. Telefonun depolaması ve RAM'i size yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben S23 256 GB 8 GB RAM kullanıyorum. Yetiyor bana. Takılma vs. hiç yaşamadım.
Mylne dedi: Amacım benim de o hocam. @Forum Clerk hocam merhaba bir sorum olacaktı. Telefonun depolaması ve RAM'i size yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben S23 256 GB 8 GB RAM kullanıyorum. Yetiyor bana. Takılma vs. hiç yaşamadım.