Galaxy Watch7 44mm yavaş şarj oluyor

Beyaz_G

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Kendi şarj aletini kullanıyorum orijinal Samsung adaptoru ile şarj ediyorum ama 3 saatte tam şarj olabiliyor. Bozuk oldugunu dusunmeye başladım. @PROTECTQ @PATATES KIZARTMASII sizin Watch7 kullandiginizi hatırlıyorum 44mm modelini kullaniyorsaniz siz de benim gibi sorun yasiyor musunuz? Tam şarj kac dakikada oluyor? Aynı zamanda arada şarj kesiyor saat kendi kendine 5 dakika sonra yeniden şarj oluyor.

Oyle yapiyorum su an ayni hala.

Sicaktan diye dusunmustum soguk ortamda da yavas. Ama bazen hizlanip bazen geri yavasliyor şarj islemi. Kendi tahmin ettigi surenin de cok ustune cikiyor 3 saatte şarj olmasi normal degil.

Aklıma kablo arızasından başka bir şey gelmiyor servise verebilirsiniz, aynı bataryaya sahip saatimde 2 saate yakın sürede doluyor.

Iade edecegim. Servisle ugrasmaya degmez. Iade edip yeniden alacagim.

Iade etmeyecegim. Buzluga attim saati 1 dakikada %3 sarj oldu. Reddit'e baktigimda da sicaktan oldugu soyleniyordu. Dogru denmis.

Samsung Note 7 olayindan sonra korkuyor. Telefonumu sarja taktigim zaman eger telefon iliksa 10 dakika falan sarj etmeye baslatmiyor. Saatte gereksiz sinirlama var ama. Huawei ne kadar isinirsa isinsin saat sarj olurken kesme yapmiyor. Samsung ilik bile olsa yavaslatiyor ya da durduruyor. Artik buzlukta sarj edicem (!)

@PROTECTQ konuyu gormusunuz sanirim. Sizde de durum bendeki gibi mi?

Son düzenleme:

Hiç bakmadım hocam ben genelde akşam şarja atıp sabah alıyordum bu akşama gözlemleyeyim.

Bende 44mm kullanıyorum powerbankten şarj ederken şarj kesiyor aradım sordum neden diye getirin cihazınızı bakalım dediler ama sonra adaptörü aldım şarj ediyorum bir sıkıntı yok şuan için. 1 saat falan sürüyor tam şarj olması sanırım ama hiç ölçmedim ne kadar sürdüğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…