Galxay ON7 "bütünlük doğrulaması başarısız" hatası

@Nonexistent kusura bakmayın yeniden rahatsız ediyorum. Cihazımı fabrika ayarlarına döndürmeden sizin anlattıklarınızı uygulamak istiyorum. Cihazda en son SuperSU yüklüydü. Anlattığınızın tam olarak neye yaradığını ve yapılışını anlatıp yardımcı olabilir misiniz?

Bu toolu TWRP uzerinden actiginda yeniden cihazin acilmasi gerekiyor. TWRP flashlarsan bunu yapabilirsin. Bir hafiza kartina attigim linkteki dosyayi koyacaksin.
 
Bu toolu TWRP uzerinden actiginda yeniden cihazin acilmasi gerekiyor. TWRP flashlarsan bunu yapabilirsin. Bir hafiza kartina attigim linkteki dosyayi koyacaksin.
Benim yapmam gereken SD karta linkteki zipleri atıp sonrada
TWRP Nedir ve Nasıl kullanılır ? Ayrıntılı Anlatım - Tech in Deep

3. Install butonu ve içeriği​

başlığındaki adımları uygulamak. Doğru mu anladım?
Bu toolu TWRP uzerinden actiginda yeniden cihazin acilmasi gerekiyor. TWRP flashlarsan bunu yapabilirsin. Bir hafiza kartina attigim linkteki dosyayi koyacaksin.
Yalnız linkteki bir dosyada Windows Güvenliği 'ciddi' düzeyinde tehdit algıladı. Bir bilginiz var mı?
 
Son düzenleme:
Samsung galxay ON7 marka eski bir telefonum var. Telefonumu kullanırken birden kilitlendi/dondu ve herhangi bir şey yapamadım. Ben de mecburen bataryayı sök tak yaptım. Açıldıktan sonra bir de ne göreyim;
*Doğrulama başarısız. Cihazınız yeniden başlatılamıyor. Bütünlük doğrulaması başarısız. Cihazınızı varsayılan ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor. Bu işlem verileriniz silecek. Cihazı sıfırla(tıkla)
Şeklinde bir ekran karşıladı beni. Cihazımı 1.5 yıl kadar önce rootlamıştım ve daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Cihazı sıfırlayıp verilerimi kaybetmek istemiyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmekten başka yapabileceğim bir şey var mı? Benim için gerçekten önemli bir konu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bunu ben de tam olarak az önce yaşadım ve size birkaç şey anlatmak istiyorum. Birkaç gün önce bu telefonu satmaya karar vermiştim ve teker teker 2. el alan telefoncuları dolaşmaya başlamıştım. En son gittiğimiz yer telefonu bayağı incelemişti. Kasa kontrol yapmak için birkaç saniyeliğine bir yere götürdüler telefonu ve işkillenmedim diyemem o gün. Neyse, sonra diğer eleman telefon uygulamasında klavyeyi açıp klasik kontrol yapmak amacıyla *#0*# yazdı ve test ekranına geldi. Orada dokunmatiği, titreşimi vs. kontrol etti ve fiyat vermeden önce ilk ilgilenen kişiye verdi ve IMEI adresini kontrol etmesini istedi ama bunu sesli söylemedi. Cihaz kayıtlı deyince anladım olayı. Ve @alkali 'nin dediğine göre de IMEI sökülüp götürülmüş olabilir mi dedim kendi kendime. Ama bende şunlar olduktan sonra hata oluştu: Şarjım %1 kalmıştı ve ben de telefonu yeniden başlatırken şarja takayım dedim. Biliyorsunuz, telefonun kapalıyken şarj olma yüzdesini gösterdiği ekran biraz gıcık, telefonu hemen başlatmıyor. Neyse, telefonu şarja taktım ve Android boot aşamasını neredeyse bitirecekken telefon yeniden başladı. Kendi kendime bir şey yoktur derken sizin ekranın aynısını gördüm. Telefonun sistemini düzgünce kapatıp tekrar açtığımda her şey normal gözüküyordu. Konu bir ihtimal batarya ile ilgili de olabilir çünkü yaklaşık 19-20 saat boyunca doluluk seviyesi %45 olarak kaldı. Sonrasında ise normal bir şekilde inmeye devam etti. Ama bu normalde de oluyordu. Bilemiyorum, bir sürü etken var gibi geliyor.
WhatsApp Görsel 2023-06-20 saat 13.32.21.jpg
WhatsApp Görsel 2023-06-20 saat 13.32.21.jpg
 
Bunu ben de tam olarak az önce yaşadım ve size birkaç şey anlatmak istiyorum. Birkaç gün önce bu telefonu satmaya karar vermiştim ve teker teker 2. el alan telefoncuları dolaşmaya başlamıştım. En son gittiğimiz yer telefonu bayağı incelemişti. Kasa kontrol yapmak için birkaç saniyeliğine bir yere götürdüler telefonu ve işkillenmedim diyemem o gün. Neyse, sonra diğer eleman telefon uygulamasında klavyeyi açıp klasik kontrol yapmak amacıyla *#0*# yazdı ve test ekranına geldi. Orada dokunmatiği, titreşimi vs. kontrol etti ve fiyat vermeden önce ilk ilgilenen kişiye verdi ve IMEI adresini kontrol etmesini istedi ama bunu sesli söylemedi. Cihaz kayıtlı deyince anladım olayı. Ve @alkali 'nin dediğine göre de IMEI sökülüp götürülmüş olabilir mi dedim kendi kendime. Ama bende şunlar olduktan sonra hata oluştu: Şarjım %1 kalmıştı ve ben de telefonu yeniden başlatırken şarja takayım dedim. Biliyorsunuz, telefonun kapalıyken şarj olma yüzdesini gösterdiği ekran biraz gıcık, telefonu hemen başlatmıyor. Neyse, telefonu şarja taktım ve Android boot aşamasını neredeyse bitirecekken telefon yeniden başladı. Kendi kendime bir şey yoktur derken sizin ekranın aynısını gördüm. Telefonun sistemini düzgünce kapatıp tekrar açtığımda her şey normal gözüküyordu. Konu bir ihtimal batarya ile ilgili de olabilir çünkü yaklaşık 19-20 saat boyunca doluluk seviyesi %45 olarak kaldı. Sonrasında ise normal bir şekilde inmeye devam etti. Ama bu normalde de oluyordu. Bilemiyorum, bir sürü etken var gibi geliyor.Eki Görüntüle 1828703Eki Görüntüle 1828703
Sanırım tek çözüm 'Cıhazı Sıfırla' butonuna basmak hocam.. Ben de hiç istemesem de bu yolu seçmiştim maalesef.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı