Game Awards'da Days Gone Remastered duyurulabilir

Oyunun belli bir hikayesi var ve o hikaye değişmediği sürece Remastered yapılsa ne olacak ki? Sırf ikinci oyununu çıkarmamak için yapmayacakları halt yok. Onun yerine çıkarın ikinci oyununu, birinci oyunu için de özür dileyin. Oyuncuların gönlünü alın.
Not: Bu oyunun yapımcı CEO'su'nun meşhur sözünü hatırlatalım. God of War'ı indirimsiz fiyatından satın alıyorsunuz da Days Gone'ı almak için neden indirim bekliyorsunuz demişti. Kendi oyununu God of War gibi bir yapıtla bir tutan bir yapımcı. @Osman Nuri23, @490836 iyi bilir.

Sadece Sony'nin yapacağı bir iş olduğu için evet kesinlikle duyurulur hatta yakında GTA6 remastared (!) bile görebiliriz bu gidişle şaşırmam artık ben.

Hikayesi değişsin veyahut değişmesin, grafikleri üst düzey bir oyuna Remastered için uğraş vermek tamamiyle zaman ve kaynak kaybı, umarım sadece bunu ben böyle görmüyorumdur. Listede o kadar oyun varken yapılabilecek, önce Horizon şimdi Days Gone yarın ne olacak Spider-Man mi?

Spider-Man Remastered var zaten hocam. Oyunun çıkışından 2 yıl sonra 2020'de geldi o da

Cidden bunu talep eden var mı bilmiyorum ama çok saçma geldi oyun 2019'da çıktı zaten neyini yapıyorlar anlamadım, millet grafik bağımlısı olmuş başka hiçbir şeye önem vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…