Elektronik Game Booster 23.8" GB-2420CF 200Hz 1 ms

Kötü daha iyi bir marka ile daha iyi değerler elde edebilirsin ayrıca ürünü nereye kadar sıkıntısız götürecek oda önemli benim şahsi fikrim bu kimseyi zorla bu fikre itmeye kalkmıyorum ama bu markalar plastik deyip geçersin ya bana o hissi veriyor maalesef :(

Hocam bu sıcakta bir de dandik bir macun ve kötü bir hava akışı olan kasa ile bu kadar ama kasayı değiştirsem macunu değiştirsem hava sıcaklığı düşük olsa o zaman daha iyi değerler verir açıkçası 1750TL'ye benim için çok yeterli performans veriyor.

Game booster noble 240mm sıvı soğutma var Ryzen 5 3600 işlemcili içindeki macun ile bile 4.5GHz 1.483v ile 82 derecede çalıştırıyorum neresi kötü?
Üstüne üstlük minicik hava akışı olmayan bir kasada ve 40 derece sıcakta(odam sabah güneşin doğmasıyla 3E kadar falan güneş görüyor.
Anlattığınız durumla konunun bir bağıntısı yok. Monitör dediğiniz şey bilgisayar donanımlarından çok farklı şeyler ki zaten sıvı soğutmanızın şuanda iyi performans vermesi veya sizde iyi performans göstermesi bunu genel geçer kılmaz. Bu tür markaların ürünlerini satın aldığınız zaman riske girerek almış olursunuz malzeme kalitesi olsun yazılımsal entegrasyonlar olsun fiyatlara yansımaması için düşük seviyelerde tutulurlar. Üstüne üstlük yazdığınız değerleri işlemci hangi durumdayken aldığınızı yazmamanıza rağmen şunu söyleyebilirim ki ben de 3600 kullanıyorum ve Cooler Master'ın basit bir hava soğutmasını kullanmama rağmen Aida64'te 82 nin üstüne çıkmıyor işlemcim. Ortalama değerlere bakıldığında sizin kullandığınız ürün bile iyi performans vermemiş ki zaten sıvı soğutmaların performansından çok uzun ömürlülüğü önemlidir çünkü aşağı yukarı çoğu 240 mm sıvı soğutma aynı işlemcide aynı sıcaklık değerlerini verir.

Anlattığınız durumla konunun bir bağıntısı yok. Monitör dediğiniz şey bilgisayar donanımlarından çok farklı şeyler ki zaten sıvı soğutmanızın şu anda iyi performans vermesi veya sizde iyi performans göstermesi bunu genel geçer kılmaz. Bu tür markaların ürünlerini satın aldığınız zaman riske girerek almış olursunuz malzeme kalitesi olsun yazılımsal entegrasyonlar olsun fiyatlara yansımaması için düşük seviyelerde tutulurlar. Üstüne üstlük yazdığınız değerleri işlemci hangi durumdayken aldığınızı yazmamanıza rağmen şunu söyleyebilirim ki ben de 3600 kullanıyorum ve Cooler Master'ın basit bir hava soğutmasını kullanmama rağmen AIDA64'te 82'nin üstüne çıkmıyor işlemcim. Ortalama değerlere bakıldığında sizin kullandığınız ürün bile iyi performans vermemiş ki zaten sıvı soğutmaların performansından çok uzun ömürlülüğü önemlidir çünkü aşağı yukarı çoğu 240 mm sıvı soğutma aynı işlemcide aynı sıcaklık değerlerini verir.

Hocam ilk aldığım sıra 4.6GHz 1.481v ile 78 derece alıyordum hava sıcaklığı ve macun çok etkiliyor bir de radyatörü fanı olsun gayet iyi
Yazılımı yok ama olsun hiç yoktan iyidir.

Geri
Yukarı