Game booster 27"GB2727FF" monitör alınır mı?

Donanım arşivinde birçok kişi tarafından ön yargıyla bakılan markalardan biri ama siz alabilirsiniz her türüyle fiyatına değer bir monitör diyordu. Ekran gelmis iade mi edeyim simdi.

Donanım arşivinde IPS modellerini kullanıp da memnun olan bir kişiler vardı o yüzden önerenleri görmüşsünüzdür ama VA olanı önereni görmemiştim ben orada. 1 kişi al dedi diye almamışsındır umarım.

Donanım arşivinde IPS modellerini kullanıp da memnun olan bir kişiler vardı o yüzden önerenleri görmüşsünüzdür ama VA olanı önereni görmemiştim ben orada. 1 kişi al dedi diye almamışsındır umarım.

Yok usta ondan degil fiyati uygundu ondan aldım ama şu anda kullanıyorum bir sıkıntısı yok şu anda.

Donanım arşivinde birçok kişi tarafından ön yargıyla bakılan markalardan biri ama siz alabilirsiniz her türüyle fiyatına değer bir monitör diyordu. Ekran gelmis iade mi edeyim simdi.
Denemedikleri ve bilmedikleri ürünler hakkında atıp tutanları ciddiye alma. Kimse almıyor diye ürünü kötüleyenlerden gına geldi artık. Vakti zamanında ASUS da bilinmeyen markaydı ve ilk ürününü piyasaya sürdüğünde kimse sizin gibi "Bilindik marka değil, almayın" demiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı