Game Booster 280Hz monitörde siyah ekran sorunu

• Konuyu başlatan EOK51
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 390

EOK51

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, uzun sürerdir yaşadığım bir sorun ile ilgili çözüm bulmak amaçlı bir sorum olacak sizlere.
Monitörüm Game Booster 280Hz. Bu monitörü 2 yıla yakındır kullanıyorum ve en başından beri yaşadığım bir sorun var.
Örneğin GTA 5'e girerken, Steam'den oyunu aç diyorum fakat oyun açılır açılmaz oyunun açılış ekranını dahi görmeden monitör aniden gidip geliyor ve tamamiyle siyah ekranda kalıyor. Monitörden GTA 5'in açılış sesleri gelmeye devam ediyor fakat monitör siyah ekranda kalıyor. Bunun çözümü olarak, monitörün adaptör kablosunu söküp 2-3 dk bekliyorum ve geri takılıyorum bazen tekte düzeliyor bazen 2-3 defa yapıyorum, ve 2. çözüm olarak aynı şekilde HDMI kablosunu söküp bekleyip tekrar takıyorum.
Bilgisayar ilk açılırken hiçbir sıkıntı olmadan açılıyor, CS2, LoL oynarken hiçbir sıkıntı olmadan oynuyorum fakat GTA 5, Outlast, CoD MW2, CoD MW3 gibi oyunların tamamında oyunu başlat'a tıkladığımda direkt olarak siyah ekran kalıyor.
Aynı şekilde bilgisayarı yeniden başlattığımda da siyah ekran geliyor ve yine sök tak yapıyorum. Bu problemi yaşayan var mı acaba ve çözümü ne olabilir?
Dipnot: Monitörün adaptörünü ilk aldıgım zamanlarda kaybettim ve rastgele bir internet kafaden kabloya uygun bir adaptör aldım sizce tüm sorun bundan mı kaynaklanıyordur?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

++++++++++++++++++

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı