P PCManyaQı Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar GB3.4'ü mü kullanmamı tercih edersiniz yoksa RGB'ımı ?
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #2 Game Booster 3.4 kullandım ve memnundum. Ara sıra olan takılmalarda yardımcı oluyordu. Ama çok aşırı bir performans bekleme.
Game Booster 3.4 kullandım ve memnundum. Ara sıra olan takılmalarda yardımcı oluyordu. Ama çok aşırı bir performans bekleme.
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #3 Açıkçası ben Game booster'ın gereksiz bir program oldugunu düşünüyorum. Oyunlarda 1 fps bile arttırmadı . Ama belki sizde yardımcı olabilir.
Açıkçası ben Game booster'ın gereksiz bir program oldugunu düşünüyorum. Oyunlarda 1 fps bile arttırmadı . Ama belki sizde yardımcı olabilir.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #4 Zaten oyunlarda fps arttırmak için değildir. Oyunlarda işlemciden kaynaklanan ani donma kasılma vb. gibi hataları engellemek içindir.
Zaten oyunlarda fps arttırmak için değildir. Oyunlarda işlemciden kaynaklanan ani donma kasılma vb. gibi hataları engellemek içindir.