Game Booster G918 Fire mekanik klavye tuşu zor basıyor

XTropatra

Decapat
Daha fazla  
Marka: Game Booster G918 fire storm RGB red Switch beyaz mekanik Gaming klavye

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, artık A ve D tuşlarına adam gibi basamıyorum. Şu an yazarken böyle ama oyun oynarken sıkıntı çıkarıyor, bazen hiç basmıyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boy olarak? %60 %65 TKL Tam Boy. En çok bunlar var fakat daha da var.
Hocam elim ortalama bir el büyük değil çok ta küçük değil şu an yukarıdaki Gamebooster ürününü kullanıyorum rahat gibiyim, sizce dediğiniz klavyelere geçersem alışması zor olur mu?

Bir de GamePower klavyeleri sizce nasıl?

şunu da buldum ekstra olarak önerenler oldu, küçük bir klavye %60 mekanik diyorlar, sizce % li mekanik klavyeler iyi midir?

Hocam elim ortalama bir el büyük değil çok ta küçük değil şu an yukarıdaki Gamebooster ürününü kullanıyorum rahat gibiyim, sizce dediğiniz klavyelere geçersem alışması zor olur mu?

Bir de GamePower klavyeleri sizce nasıl?

şunu da buldum ekstra olarak önerenler oldu, küçük bir klavye %60 mekanik diyorlar, sizce % li mekanik klavyeler iyi midir?
Gamepower, Rampage gibi markalara bulaşmayın. Alışması zor olmaz tam boy klavyeden %60'a geçtim 2 günde alıştım. Leaven klavyeleri ortalamanın biraz altında fakat bütçeyi çok arttırırsanız kesinlikle bu: Amazon.com.tr

Gamepower, Rampage gibi markalara bulaşmayın. Alışması zor olmaz tam boy klavyeden %60'a geçtim 2 günde alıştım. Leaven klavyeleri ortalamanın biraz altında fakat bütçeyi çok arttırırsanız kesinlikle bu: Amazon.com.tr
Allah kahretsin ki bunu aldım, youtuberlar harbiden sponsorluk niyetine boş boş övüyormuş. Hiç şikayetçi olan da görmemiştim klavyeden :D Normalde bunun gibi küçük bir tane alacaktım motospeed miydi neydi, talihsizlik. Bu klavye de güzelmiş, para biriktirip alacağım o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı