Game Booster GB-2416ff askı aparatı önerisi

ahmeetsay

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, internetteki yapmış olduğum araştırmalarda hiçbir şekilde bilgi edinemedim yardımınıza ihtiyacım var. Elimde Game booster marka 2416ff model bir monitör var fakat buna monitör askı aparatı bulamadım. Bir türlü belki daha önce sizin almış olduğunuz bir yer varsa yardımcı olur musunuz?
Monitör arka görseli:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-07 170829.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-07 170829.png
    32 KB · Görüntüleme: 69
Hocam maalesef Vesa desteği olmadığı için asmanız mümkün değil. Ama Vesa özelliği olmayan monitörler için de şöyle askı aparatları mevcut:

Ya da Vesa uyumlu hale getirebileceğiniz şöyle yapışan aparatlar var monitör arkasına:

Korkunç duruyor ilk ürün 😂
Yani onun muadilleri de var. Biraz araştırmak gerek ama mantık bu şekilde sanki araçlardaki telefon tutucu gibi monitörü tutması. Yapışkanlı dönüştürücü aparatın yanına bir de kola almak durumunda oluyorsunuz. Biraz masraflı olacak yani.

Hocam maalesef VESA desteği olmadığı için asmanız mümkün değil. Ama VESA özelliği olmayan monitörler için de şöyle askı aparatları mevcut:

Ya da VESA uyumlu hale getirebileceğiniz şöyle yapışan aparatlar var monitör arkasına:

Anladım, VESA desteği olmadığı için sadece görselde belirttiğiniz şekilde ve sepete eklediğim ürünler ile oluyor yani.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-07 172036.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-07 172036.png
    119,6 KB · Görüntüleme: 66
Anladım, VESA desteği olmadığı için sadece görselde belirttiğiniz şekilde ve sepete eklediğim ürünler ile oluyor yani.
Aynen dediğiniz gibi hocam. Monitörünüzün alt kısmı yeterince düz gibi, yapışkanlı aparatı yapıştırmaya müsait gibi. Ağırlık merkezi de orası ise eğer harika. Yoksa monitöre ortalayabiliyorsanız Ve3sa aparatını daha harika olur. Ortalanmayınca monitör öne ağırlık verip öne doğru yatma gibi bir eğilimde bulunabiliyor ama North Bayou kaliteli koldur. Onda yaşayacağınızı sanmıyorum sıkıntı.

Aynen dediğiniz gibi hocam. Monitörünüzün alt kısmı yeterince düz gibi, yapışkanlı aparatı yapıştırmaya müsait gibi. Ağırlık merkezi de orası ise eğer harika. Yoksa monitöre ortalayabiliyorsanız VE3sa aparatını daha harika olur. Ortalanmayınca monitör öne ağırlık verip öne doğru yatma gibi bir eğilimde bulunabiliyor ama north bayou kaliteli koldur. Onda yaşayacağınızı sanmıyorum sıkıntı.

Yardımınız için teşekkür ederim. North bayou kullanıyorum epey kaliteli bir marka dediğiniz gibi sorun yaşatmıyor diğer monitörümde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı