sw1ndddddd
Femtopat
Daha fazla
türk malı diye öyle diyorlar gerçekten ilginçBu fiyata bu özellikler çok ilginç gerçekten.
türk malı diye öyle diyorlar gerçekten ilginçBu fiyata bu özellikler çok ilginç gerçekten.
Bu daha ucuz ve IPS panel. Bunu alın derim. AOC kaliteli markadır.
biraz kararsızım açıkcası@Berkay Krz'in attığı panel olarak daha mantıklı. Sizin attığınız da arkadaşın attığı da Game Booster'dan iyidir.
şu an lg 144 hz bir monitör kullanıyorum 2. el 3k ya satarsam ailem üzerine ekleyip yeni monitör alıcak fiyat ile benim yeni monitörü bekleme sürem doğru orantılı o yüzden gamebooster gibi ucuz bir monitöre baktım 1 ayda alınsın diyeBu daha ucuz ve IPS panel. Bunu alın derim. AOC kaliteli markadır.
![]()
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
herkes sana zıt gibi neden güvenilir olduğunu düşündüren sebepler nelerdirGüvenilirdir, 280 hz çıkar güvenebilirsin.
İtopya'da kullanılan bir monitör çünkü. Sistem toplarken orada gördüm ve ben beğendim. Yine de sana kalmış alıp almamak.biraz kararsızım açıkcası
şu an lg 144 hz bir monitör kullanıyorum 2. el 3k ya satarsam ailem üzerine ekleyip yeni monitör alıcak fiyat ile benim yeni monitörü bekleme sürem doğru orantılı o yüzden gamebooster gibi ucuz bir monitöre baktım 1 ayda alınsın diye
herkes sana zıt gibi neden güvenilir olduğunu düşündüren sebepler nelerdir
Arkadaşlar nedir durum ne yapıyorsunuz alan oldu mu 280 Hz gerçekten veriyor mu?
Arkadaşlar nedir durum ne yapıyorsunuz alan oldu mu 280 Hz gerçekten veriyor mu?
Hdmi ile bağlarsanız 240 hz veriyor. Fakat dp ile 280 sağlayabiliyor. Ghosting sonuçları gayet normal gözüküyor.Ben aldım 240 Hz verıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.