Game Booster GB-2428ff iyi midir?

Bütçe
4500
Bu daha ucuz ve IPS panel. Bunu alın derim. AOC kaliteli markadır.

@Berkay Krz'in attığı panel olarak daha mantıklı. Sizin attığınız da arkadaşın attığı da Game Booster'dan iyidir.
biraz kararsızım açıkcası

Bu daha ucuz ve IPS panel. Bunu alın derim. AOC kaliteli markadır.
şu an lg 144 hz bir monitör kullanıyorum 2. el 3k ya satarsam ailem üzerine ekleyip yeni monitör alıcak fiyat ile benim yeni monitörü bekleme sürem doğru orantılı o yüzden gamebooster gibi ucuz bir monitöre baktım 1 ayda alınsın diye

Güvenilirdir, 280 hz çıkar güvenebilirsin.
herkes sana zıt gibi neden güvenilir olduğunu düşündüren sebepler nelerdir

Son düzenleme:
biraz kararsızım açıkcası

şu an lg 144 hz bir monitör kullanıyorum 2. el 3k ya satarsam ailem üzerine ekleyip yeni monitör alıcak fiyat ile benim yeni monitörü bekleme sürem doğru orantılı o yüzden gamebooster gibi ucuz bir monitöre baktım 1 ayda alınsın diye

herkes sana zıt gibi neden güvenilir olduğunu düşündüren sebepler nelerdir
İtopya'da kullanılan bir monitör çünkü. Sistem toplarken orada gördüm ve ben beğendim. Yine de sana kalmış alıp almamak.

Aynı ürünü 2 ay önce 280 Hz olduğu için aldım bence bir problemi yok hatta bu fiyata çok iyi bile ama bir tık daha yükseğe 2K 144 Hz mi alsaydım diyorum.
Çözünürlüğü laptop ekranından geçtim masaustune o yüzden beni zorladı onun dışında beğendim.

Bu model Asus ROG XG249CM monitör ile aynı panele sahip sorun çıkartmaz. Eğer monitörün kendi yazılımsal özellikleri sizi ilgilendiriyorsa tercih etmemeniz daha sağlıklı. Onun dışında ben almamak için bir problem görmüyorum ki başka forumlarda incelemesi yapılmış; insanlar gayet memnun. Bence hâlâ fiyatı aynıyken kaçırılmaması gereken bir ürün. Korkmadan alınabilir.

Ben aldım 240 Hz verıyor.
Hdmi ile bağlarsanız 240 hz veriyor. Fakat dp ile 280 sağlayabiliyor. Ghosting sonuçları gayet normal gözüküyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı