Game Booster GB-24F165ff 23.8" 160Hz 0.5ms alınır mı?

İUtku

Decapat

Linkini verdiğim ürünü almak mantıklı mı sizce?
Kafamı kurcalayan nokta, hiçbir yerde inceleme videosu bulamadım.

Eğer alırsam incelemesini kendim yaparım, aklınıza takılan soruları da bana yazabilirsiniz.
Daha önce alan arkadaşlar varsa memnun kalıp kalmadıklarını paylaşırsa çok yardımcı olur.
İyi günler dilerim.

Eğer alırsam incelemesini kendim yaparım, aklınıza takılan soruları da bana yazabilirsiniz.
Daha önce alan arkadaşlar varsa memnun kalıp kalmadıklarını paylaşırsa çok yardımcı olur.
İyi günler dilerim.

2. el ürün almak şahsen daha mantıklı olur. Bu tarz bir kumara girmeniz hoş değil doğrusu ama "param var, eğlence çıkar hem de bilgilendirici olur." derseniz deneyin.

İncelemeniz pek işlevli olmayacaktır ölçüm aletleri olmadığı için. Gene de fazladan ekranınız varsa enazından kontrast ve parlaklık değeri hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz karşılaştırma yapılınca.
Bir de ghosting durumunu öğrenmiş oluruz.

Tabii monitörü söküp paneline bakılırsa her şeyi ortaya çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyati uygun gozukuyor, ama game booster gibi markalara ne kadar guvenilir bilmem.

Evet hocam uygun geldi bana da.

Galiba alacağım ve değerlendirmesini ya bu konu üzerinden ya da yeni bir konu açarım en azından alacak kişilere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

2.el ürün almak şahsen daha mantıklı olur. Bu tarz bir kumara girmeniz hoş değil doğrusu ama "param var, eğlence çıkar hem de bilgilendirici olur." derseniz deneyin.

İncelemeniz profesyonel kesinlikle olmayacaktır ölçüm aletleri olmadığı için, gene de fazladan ekranınız varsa enazından kontrast ve parlaklık değeri hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz karşılaştırma yapılınca.
Bir de ghosting durumunu öğrenmiş oluruz.

Hocam vallahi param olsa 3 bine inanın bakmazdım ama fiyatına göre özellikleri iyi görünüyor.

2.el konusunda pek yanaşmıyorum, zamanında klavye vs. almıştım ama 2. el monitör almam.

Evet profesyonel bir inceleme olmayacak ama en azından ön yargıları kırmak ve alacaklara yardımcı olmak için kendim incelemesini yaparım.

Son düzenleme:
Hocam vallahi param olsa 3 bine inanın bakmazdım ama fiyatına göre özellikleri iyi görünüyor.

2.el konusunda pek yanaşmıyorum, zamanında klavye vs. almıştım ama 2. el monitör almam.

Evet profesyonel bir inceleme olmayacak ama en azından ön yargıları kırmak ve alacaklara yardımcı olmak için kendim incelemesini yaparım.
Kağıtta yazan özellikler: "kontrast, parlaklık, gecikme, renk gamutu" gibi değerler kesin olarak yalan oluyor ama ne kadar yalan o belli olmadığı zaman asla önermiyoruz o monitörü.
Sonuçta adamlar 1000:1 yazmışlar ama 500:1 veya 1200:1 çıkabilir. Hangisi olduğunuda aletler gösteriyor işte.

Gamepower'da dandirik bir firma ama iyi bir modeli vardı mesela kanıtlı olarak:
Rehber: Gamepower Sonic T80 hakkında

DonanımArşiv'e söylemek lazım incelemesi için.

Hocam öyle bir şey olabiliyor mu? Söyleyip incelemeleri için?
Adamı darlayıp bir sürü monitöre inceleme çektirdiler. Ucuz diye bu monitör içinde yapılabilir.

İyi günler dilerim.

Hocam satın aldınız mı eğer aldıysanız memnun musunuz?

Hocam satın aldınız mı eğer aldıysanız memnun musunuz?

Hocam bu konuyu açtığımın ertesi günü almıştım ama kurmaya fırsatım olmamıştı, dün biraz kullanabildim ve gayet güzeldi. Hafta sonu testlerini yapacağım. Marka çok bilindik olmadığından ve 3 bin TL gibi bir fiyata bu özellikler şaşırtıcı geldiğinden almaya korkmuştum, ben de şaşırmıştım. Umarım ilerde monitörle ilgili bir sıkıntı yaşamam. Kısa bir ön bakış attım, güzel duruyor. 160Hz denedim, gayet akıcıydı.

Hocam bu konuyu açtığımın ertesi günü almıştım ama kurmaya fırsatım olmamıştı, dün biraz kullanabildim ve gayet güzeldi. Hafta sonu testlerini yapacağım. Marka çok bilindik olmadığından ve 3 bin TL gibi bir fiyata bu özellikler şaşırtıcı geldiğinden almaya korkmuştum, ben de şaşırmıştım. Umarım ilerde monitörle ilgili bir sıkıntı yaşamam. Kısa bir ön bakış attım, güzel duruyor. 160Hz denedim, gayet akıcıydı.
UFO testi ile siyah tonu testi iyi olur doğrusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı