Game booster GB-2779CF 27 nasıl?

Ben 144 Hz olanını, arkadaşımsa 165 Hz olanını almıştı. İkimizde memnunuz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Fiyatına göre gayet makul ve kaliteli bir ürün bize göre. Kendim adına gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Biraz ağır ve büyüktür fakat destek ayakları da ona göre kalın ve kuvvetli. Eksileri nedir bilmiyorum. Daha üst model bir monitör kullanma ihtiyacı duymadım. Bildiğim kadarıyla panel sistemi Samsung'tan alınma mı neydi. Bu da güzel bir şey.

Ben 144 Hz olanını, arkadaşımsa 165 Hz olanını almıştı. İkimizde memnunuz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Fiyatına göre gayet makul ve kaliteli bir ürün bize göre. Kendim adına gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Biraz ağır ve büyüktür fakat destek ayakları da ona göre kalın ve kuvvetli. Eksileri nedir bilmiyorum. Daha üst model bir monitör kullanma ihtiyacı duymadım. Bildiğim kadarıyla panel sistemi Samsung'tan alınma mı neydi. Bu da güzel bir şey.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Az daha etkileşim alsam iyiydi :(

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Az daha etkileşim alsam iyiydi :(
Ocak ayından beri kullanıyorum. Genelde oyun oynadığım için aldım. Fakat film/dizi de izliyorum. Kavisli yapısı yandan da birisi baktığında film/diziyi izlemesine olanak sağlıyor. Youtube'de kesin videoları vardır onları izlemeni tavsiye ediyorum. Almaya kalkarsan da korkmana çekinmene gerek yok. Bu fiyat bandında alacağın en iyi ürün olabilir. Gözünde 244 alayım, şöyle kaliteli olsun, böyle efsane özellikleri olsun dersen biliyorsun ki fiyatları biraz cep yakacaktır. Orta seviyede işimi gören ve üzmeyecek bir ürün arıyorsan tavsiye ederim.

Ocak ayından beri kullanıyorum. Genelde oyun oynadığım için aldım. Fakat film/dizi de izliyorum. Kavisli yapısı yandan da birisi baktığında film/diziyi izlemesine olanak sağlıyor. YouTube'da kesin videoları vardır onları izlemeni tavsiye ediyorum. Almaya kalkarsan da korkmana çekinmene gerek yok. Bu fiyat bandında alacağın en iyi ürün olabilir. Gözünde 244 alayım, şöyle kaliteli olsun, böyle efsane özellikleri olsun dersen biliyorsun ki fiyatları biraz cep yakacaktır. Orta seviyede işimi gören ve üzmeyecek bir ürün arıyorsan tavsiye ederim.

Başka bir forum sitesinde daha sordum bu konuyu.
Birisi bu monitörler C4 diyor.

Kendisi öyle belirtmiş.
Ya ısınınca bir yerleri yanıyor ya da Note 7 muhabbeti oluyor (patlıyor)

Bu firma belki de 500bin tane bu monitörden üretti. Belki de 1 kişide bu oldu. Kim bilir neyden böyle bir sorun oldu onu bile yazan kişi bilmiyor. Elektronik ve elektrik voltajıyla beslenen bir alet bu ve her elektrikle beslenen aletlerde oluşabilecek sonucu, hepsinde oluyor gibi yazanlar cidden çok komik.

Neyse. bütçene göre patlamayan, çok iyi bir monitör alman dileğiyle.

Bu firma belki de 500bin tane bu monitörden üretti. Belki de 1 kişide bu oldu. Kim bilir neden böyle bir sorun oldu onu bile yazan kişi bilmiyor. Elektronik ve elektrik voltajıyla beslenen bir alet bu ve her elektrikle beslenen aletlerde oluşabilecek sonucu, hepsinde oluyor gibi yazanlar cidden çok komik.

Neyse. Bütçene göre patlamayan, çok iyi bir monitör alman dileğiyle.

--------------------------------------
Bundan aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı