Önü mesh'mi değil mi çözemedim,
450 TL'ye çıkabilirseniz bunu alın;
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi...www.teknobiyotik.com
Çıkamazsanız bunu;
GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Önü mesh ise alınabilir ancak fanlarının gürültülü çalıştığını duymuştum ( Gamebooster ) bilemiyorum, ama önü mesh bence alınabilir bu bütçede.Bu kasanın da ön tarafı mesh bütçemi eğer o kadar çıkartamazsam alınabilir bir kasa mı peki?
Önü mesh ise alınabilir ancak fanlarının gürültülü çalıştığını duymuştum ( Game Booster ) bilemiyorum, ama önü mesh bence alınabilir bu bütçede.
Kasanın iyi olup olmadığını yorumlar belirlemiyor, ona bakarsan Hadron PSU'ya, Frisby PSU'ya 5 yıldız veren var?Hepsiburada ve Trendyol yorumlarında öyle bir şikayete rastlamadım ama eğer gürültlüyse bile çok fazla ses çıkarmayacağını tahmin ediyorum sizce?
Kasanın iyi olup olmadığını yorumlar belirlemiyor, ona bakarsan Hadron PSU'ya, Frisby PSU'ya 5 yıldız veren var?
Eki Görüntüle 647152
Bence alınabilir bir kasa, fanlardan yana sadece birkaç yerde duymuştum onu da unuttum, ama önü mesh olması büyük bir artı.
Bunlar varken alınmaz:
Aerocool Prime ARGB v4, Full Tempered Glass Yan Panel, Adreslenebilir RGB Fanlı, Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1...www.teknobiyotik.com Aerocool Zauron Saturn Full Tempered Glass Yan Panel, 2x12cm FRGB Fanlı, Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-ZRNS) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Zauron Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX...www.teknobiyotik.com Aerocool Ore Saturn 3x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 45A, +5V: 20A, +3.3V: 20A (12V...www.teknobiyotik.com Aerocool Menace Saturn 2x12cm FRGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2...www.teknobiyotik.com Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr