Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Soru açık. Hangi mouse daha iyi? Skatez sorunu yaşadığım için claws kafama yattı ama Game Booster daha hafif öyle de bir şey var. @FehmiDogru.js
Soru açık. Hangi mouse daha iyi? Skatez sorunu yaşadığım için claws kafama yattı ama Game Booster daha hafif öyle de bir şey var. @FehmiDogru.js
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.213 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #2 İkiside kötü. En azından bunu alın ; https://www.hepsiburada.com/claw-s-...u-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-HBCV00005A69BJ
İkiside kötü. En azından bunu alın ; https://www.hepsiburada.com/claw-s-...u-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-HBCV00005A69BJ
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #3 The Ruh hastasi dedi: İkiside kötü. En azından bunu alın ; https://www.hepsiburada.com/claw-s-...u-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-HBCV00005A69BJ Genişletmek için tıkla... Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Della.dd dedi: Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum.
The Ruh hastasi dedi: İkiside kötü. En azından bunu alın ; https://www.hepsiburada.com/claw-s-...u-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-HBCV00005A69BJ Genişletmek için tıkla... Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Della.dd dedi: Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.213 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #4 Della.dd dedi: Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Paw 3519 sensörlü bir mouse kesinlikle iş görmez.
Della.dd dedi: Cerberus Pixart bundan daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Paw 3519 sensörlü bir mouse kesinlikle iş görmez.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #5 The Ruh hastasi dedi: Hayır. Paw 3519 sensörlü bir mouse kesinlikle iş görmez. Genişletmek için tıkla... 300 tl civarı en iyisi crossfire v1 mi diyorsunuz?
The Ruh hastasi dedi: Hayır. Paw 3519 sensörlü bir mouse kesinlikle iş görmez. Genişletmek için tıkla... 300 tl civarı en iyisi crossfire v1 mi diyorsunuz?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.774 Makaleler 2 Çözümler 353 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #6 Della.dd dedi: Soru açık. Hangi mouse daha iyi? Skatez sorunu yaşadığım için claws kafama yattı ama Game Booster daha hafif öyle de bir şey var. @FehmiDogru.js Genişletmek için tıkla... Hocam... İmzamda bile yazıyor beni ekipman konularına etiketlemeyin anlamıyorum diye. Lütfen dikkatli olalım . Lütfen. Yine de cevap vermem gerekirse ikisi arasından Claw's. Hatta bütçe çıkarsa Claw's Nova V1.
Della.dd dedi: Soru açık. Hangi mouse daha iyi? Skatez sorunu yaşadığım için claws kafama yattı ama Game Booster daha hafif öyle de bir şey var. @FehmiDogru.js Genişletmek için tıkla... Hocam... İmzamda bile yazıyor beni ekipman konularına etiketlemeyin anlamıyorum diye. Lütfen dikkatli olalım . Lütfen. Yine de cevap vermem gerekirse ikisi arasından Claw's. Hatta bütçe çıkarsa Claw's Nova V1.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.802 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #7 Della.dd dedi: 300 tl civarı en iyisi crossfire v1 mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten o bütçede alternatif yok. Varsa da sorunludur.
Della.dd dedi: 300 tl civarı en iyisi crossfire v1 mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten o bütçede alternatif yok. Varsa da sorunludur.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #8 FehmiDogru.js dedi: Hocam... İmzamda bile yazıyor beni ekipman konularına etiketlemeyin anlamıyorum diye. Lütfen dikkatli olalım . Lütfen. Yine de cevap vermem gerekirse ikisi arasından Claw's. Hatta bütçe çıkarsa Claw's Nova V1. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
FehmiDogru.js dedi: Hocam... İmzamda bile yazıyor beni ekipman konularına etiketlemeyin anlamıyorum diye. Lütfen dikkatli olalım . Lütfen. Yine de cevap vermem gerekirse ikisi arasından Claw's. Hatta bütçe çıkarsa Claw's Nova V1. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.