Game Garaj RTX 5070 laptop alınır mı?

Anakartı problemli diye bir duyum almıştım. Ne kadar doğru bilemem ama çok fazla duyduğum için tahminimce alınacak bir bilgisayar değil.

Duyumlar ve tahminler üzerine mi konuşacağız cidden?

Duyumlar ve tahminler üzerine mi konuşacağız cidden?

En nihayetinde ne alacağı konusunda seçimi konuyu açan arkadaş yapacağı için ne alacağına karışamam ancak daha önce aldığım duyumları paylaşarak yardımcı olmak isterim. Ayrıca daha önce edindiğim tecrübelerime göre alınacak bir bilgisayar olmadığını düşünüyorum.

En nihayetinde ne alacağı konusunda seçimi konuyu açan arkadaş yapacağı için ne alacağına karışamam ancak daha önce aldığım duyumları paylaşarak yardımcı olmak isterim. Ayrıca daha önce edindiğim tecrübelerime göre alınacak bir bilgisayar olmadığını düşünüyorum.

Edindiğin tecrübeleri biz tahmin edemeyiz. Herhangi bir kaynağın yok. Kaynağı olmayan kimseyi kaale almam.

Duyumlar tabii önemli uyarı niteliğinde ama duyuma göre hareket edecek olursak çoğu laptoptan vazgeçmemiz gerekir

Hocam bu laptop alınır ama çok yüksek ihtimal fazla ısınacaktır ona göre soğutma için bir ürün de alabilirsiniz genelde çok pahalı olmuyorlar.

Linkteki laptop alınır mı?

Markadan ben memnunum bundan önceki kasada ekran kartı fazla ısınıyor ama bu bende olan kasadan farklı bu kasanın nasıl olduğunu bilmiyorum onun dışında firmadan garanti hizmeti de aldım gayet hızlı idi memnun kaldım ondan da.

Edindiğin tecrübeleri biz tahmin edemeyiz. Herhangi bir kaynağın yok. Kaynağı olmayan kimseyi kaale almam.

Hocam alternatif olarak attığınız için olanı 5K koyup almak mantıklı mı yoksa gerek yok mu? Sanırsam arada GB farkı var bir de ilkinde Hz daha yüksek. Şimdi gördüm RAM'ler aynı imiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı