Game Garaj Slayer R9T-5050 almak hata mı?

Bütçe
50000

Leptopcu Yuperu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben 1 gun once GameGaraj r9t 5050 modelini aldim. Bazi arkadaşlarim neden aldin falan dedi içime kurt düşürdü sizce iyi bir laptop mu yoksa MSI Pulse 16 AI mi almaliydim?

Niye hata olsun? Arkadaşların bilindik bir marka olmadığı için böyle demiştir. Pulse cihaz performans konusunda bu cihazdan geride, panelide kötü. Endişe etme, üzmez.

Bir markayı siz bilmiyorsunuz veya x kişisi bilmiyor diye kötü olmuyor takma kafana hayırlı olsun güle güle kullan

Niye hata olsun? Arkadaşların bilindik bir marka olmadığı için böyle demiştir. Pulse cihaz performans konusunda bu cihazdan geride, panelide kötü. Endişe etme, üzmez.
Cidden bu mesaj içimi rahatlatti cidden teşekkür ederim ztn benim alma amacım yazın oyun oynamak ve ders çalışmak

Bir markayı siz bilmiyorsunuz veya x kişisi bilmiyor diye kötü olmuyor takma kafana hayırlı olsun güle güle kullan
Cidden bu mesajlariniz içimi rahatlatti sağolun

Son bir soru sormak istiyorum sizce ömrü ne kadar olun bu leptopun 4 5 sene olurmu nasıl kullanmam lazim bide soylerseniz sevinirim bide darboğaz yapiyormu işlemci cünkü baya iyi

Cidden bu mesaj içimi rahatlatti cidden teşekkür ederim zaten benim alma amacım yazın oyun oynamak ve ders çalışmak.

Cidden bu mesajlariniz içimi rahatlatti sağ olun.

Son bir soru sormak istiyorum sizce ömrü ne kadar olun bu laptopun 4 5 sene olur mu nasıl kullanmam lazim bir de soylerseniz sevinirim bir de darboğaz yapiyor mu işlemci cünkü bayağı iyi.

Kullanımına bağlı ne kadar iyi ve temiz kullanırsan ömrü o kadar uzun olur 10 yıldan uzun süredir elimde olan laptopum var tamamen sana bağlı. Darboğaz için darboğaz testlerine bakabilirsin.

Kullanımına bağlı ne kadar iyi ve temiz kullanırsan ömrü o kadar uzun olur 10 yıldan uzun süredir elimde olan laptopum var tamamen sana bağlı. Darboğaz için darboğaz testlerine bakabilirsin.

Ben yazın oynarım bir de kışın arada sıkılınca çünkü ders çalışmam lazım boyle olursa bence uzun ömürlü olur

5050 ile 4060 ayni performansımı veriyor oyun testlerine baktim 2 3 fps oynuyor sorun olurmu

Son düzenleme:
Ben yazın oynarım bir de kışın arada sıkılınca çünkü ders çalışmam lazım boyle olursa bence uzun ömürlü olur

5050 ile 4060 ayni performansımı veriyor oyun testlerine baktim 2 3 FPS oynuyor sorun olur mu?

5050>4060. Şu anda daha sürücüleri yeni çıktı 5050 yeni gelen güncellemeler ile 4060ı kas gücünde geçecektir. MFG falan derken 5050 her türlü daha iyi. O konuda üzülmeyin 5050 laptoplar 50xx serisinin en fiyat performans cihazlarından birisi şu anda.

5050>4060. Şu anda daha sürücüleri yeni çıktı 5050 yeni gelen güncellemeler ile 4060ı kas gücünde geçecektir. MFG falan derken 5050 her türlü daha iyi. O konuda üzülmeyin 5050 laptoplar 50xx serisinin en fiyat performans cihazlarından birisi şu anda.

Güncelleme gelirse nereden yapacağım pek anlamadımda

@moonlightknight

Son düzenleme:

@moonlightknight
Game garaj sitesinde bios güncellemesi geldi

Bios güncellemesi satıcı sitesinde verilir. Onun dışında Nvidia her ay yeni güncelleme yayınlar onları indirmen lazım. Bu güncellemeler ile rtx 5050 performansı artacaktır. Bende bazı sıkıntılar çekiyorum god of War ragnarokta mesela oyun çöküyordu. Yeni güncellemeler ile düzeldi bayağı 5050 yeni bir kart daha 1 güncellemesi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı