Game Garaj Slayer X7T-5060 alınır mı?

schutzstaffle

Decapat
Daha fazla  
@Phenyl hocamın attığı modeli alabilirsiniz, bildiğim kadarıyla LOQ modellerinin bu serilerinde anakart sorunları yaşanmıyor.

Slayer modellerin geri dönüşleri olumlu diye biliyorum kasa kalitesini ve soğutmasını filan bayağı kişi övüyor.

Uzun süre kullanan olmadığı için bir fikir vermek afaki olacaktır hocam. Ramlerle ilgili sorun yaşayan bir arkadas vardı forumda. Bu fiyatlara bilindik markalarin laptoplari alınıryorken ben olsam onu tercih ederim. Şayet ettim de 😀

RAM'leri arızalı cihaz gelirse miden bulanacak iade edeceksin.
Kurulum ekranında ekran donabilir, siyah ekran verebilir.
Oyun oynarken siyah ekran verebilir veya cihaz donabilir.

Bunları %100 yaşayacaksın diyemem ama şahsen önermiyorum.
Bu söylediklerimi 5050 ve 5060 modellerini satın alan arkadaşlarımda yaşadık bende alacaktım daha üst modelini bazı araştırmalar sonucunda parçalar vs detaya girmeye gerek yok :D
Paramı çöpe atamam. Kısacası uzun vadeli kullanım için pek mantıklı bir cihaz değil, global markalar bile 6 ay 1 yıl içerisinde sorunlarla karşılaşırken bunların karşılaşmama oranı nedir?
Benim muhattabım Lenovo veya HP olsun örnek verdim.

İki kez sipariş ettim x7t'yi ikisinde de ramler sorunlu geldi. Memtest yaptım test bitmeden 10 bin tane hata kodu oluşmuştu bile. Oscoo marka bir ram vardı içinde ne idüğü belirsiz. Buraya da konu açtım, şikayetvar'a da yazdım. Değişim yapmadıkları için iade sonrası tekrar aldım hatta inat ettim. Yine sonuç hüsran olunca bıraktım. Normalde son yaşadıklarımı paylaşmayacaktım ama firma bu konuda aşırı ilgisiz. Değişimi yapacağız diyolar sonra yok oluyolar ortadan. Sorun olduğunu da kabul etmiyorlar sürücü kaynaklı sorun olmuştur diyip geçiştiriyolar. Gerçekten insanın midesi bulanıyor.

Dosya Ekleri

• MEMTEST.png
    MEMTEST.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 14
  • MINIDUMP.png
    MINIDUMP.png
    407,9 KB · Görüntüleme: 12
  • RAMLER.png
    RAMLER.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 12
5060li model 60999 du hemen 63800 yapmışlar hepsiburada da. Gerçekten tatlı su kurnazlığı yapıyorlar. Ticari ahlak anlayışı sıfır olan bir firma. Pazarlama birimi çok amatör belli. Fiyat konusunda bile istikrarı saglayamiyorlar...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı