Game of Thrones izlenir mi?

liera

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060
Başlasam pişman olur muyum? Çok fazla dizi izledim fakat sadece Vikings ve Witcher dizileri gibi güzel hikayeli dizileri sevdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sezonlar klasik HBO mantığı uzatılmış fakat genel olarak çok sağlam dizi. Özellikle ilk sezonlar kitaplara aşina olan benim için tatmin ediciydi.

IMG_6505.jpeg

GoT serisine başlayacaksanız bile eninde sonunda kitaplara başlamaya özen gösterin. Kitapsız GoT demek, yarım kalmış bir serüvenin gerçeğini görememek demek. Ayrıca dizi 4. sezondan sonra o kadar boğuk ki, bu boğukluğu sadece kitapları okuyarak anlayabilirsin. İlk 4 sezon tam bir şairanedir, başyapıttır. 2. sezon benim gözümden favoridir çünkü tüm sahneleri tek tek kitapla eştir, 1. sezon diziyi bitirdikten sonra bakarsan aslında çok kaliteli bir başlangıç sezonudur, 3. sezon zevkli ve atışmalı geçen bir sezondur; çarların değişimini çok rahat gözlemlersin. 4. sezon bir efsanedir, entrikasıyla ve dokunuşuyla Game of Thrones'un en çok puan ve ödül alan sezonudur. Kısacası, başlamanızı öneririm ama kitap serisine yönelmenizi şiddetle tavsiye ederim. Dediğim gibi, HBO'nun anlattığı GoT ile kitaptaki GoT arasında dağlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı