Game of Thrones son sezon izlenmeli mi?

kaanzzz

Hectopat
7. sezonu bitirdim fakat IMDb'de bakınca 8. sezonun puanları düşük. Sizce izlenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 sezon izledikten sonra mı bu soruyu sorma kararı aldın bana kalsa 5. sezondan sonrası çöp ama o kadar izlemişken bence bir 6 bölüm daha izlersin

7 sezon izleyip de son sezonu izlemeyecek kadar iradeliysen izleme hocam Meraktan ölürdüm ben açıkçası.

7 sezon izledikten sonra mı bu soruyu sorma kararı aldın bana kalsa 5. sezondan sonrası çöp ama o kadar izlemişken bence bir 6 bölüm daha izlersin.

Bana göre 6 ve 7. sezonlar da gayet iyiydi fakat son sezon IMDb bakınca kafam karıştı.

7 sezon izleyip de son sezonu izlemeyecek kadar iradeliysen izleme hocam meraktan ölürdüm ben açıkçası.

Bende merak ediyorum da hocam IMDb bakınca biraz kafam karıştı.

Evet izledim bana kalırsa bu sezon ortalamanın altındaydı. En azından iyi kötü sonunu gördüm.

Ya zaten bu sezonu senaristler yazmış. Fikrimce yazar bu şekilde yapmazdı. Bu kadar karakter gelişimi varken çöp etmezdi. Umarım yazar vefat etmeden önce yayımlar son kitabı.

Ya zaten bu sezonu senaristler yazmış. Fikrimce yazar bu şekilde yapmazdı. Bu kadar karakter gelişimi varken çöp etmezdi. Umarım yazar vefat etmeden önce yayımlar son kitabı.

Dediğiniz doğru senaristler biraz daha üzerinde durup daha uzun yapsalardı bu kadar aceleci bir son olmazdı bence.

7 sezon izlediysen bence devam edebilirsin en azından hikayenin bitişini görmek adına ama kötü olduğu bir gerçek. Starbucks bardağı unuttular masada yani o civar salmışlık vardı son sezonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…