Çözüldü Game Pass "0x800700C1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GreenCD

Hectopat
Son 2 gündür Game Pass'daki hiçbir oyuna giremiyorum her oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor "oyununuz başlatılırken bir şeyler ters gitti."
"Hata kodu: (0x800700C1)" 2 aylık üyeliğim var bunun çözümünü bilen var mı?
Hata resmi bu şekilde.

1650487365343.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam onları tekrar yükleyin bir Manuel olarak Microsoft storedan belki düzelir.
o şekilde yaptım hocam daha sonra tekrar verilerini sıfırladım ve son olarakda

Windows 10/11 cihazınıza Oyun Hizmetleri uygulamasını yeniden yükleyin:
  1. Görev çubuğundaki Arama simgesini seçin, powershell yazın, Windows PowerShell’e sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır’ı seçin.
  2. Windows PowerShell’de aşağıdaki komutu yazın ve Entertuşuna basın:
    get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers
  3. Aynı pencerede şu komutu yazın ve Enter’a basın:
    start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN
  4. Bu sayfada uygulamayı yükleyin ve Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) istemini gördüğünüzde Evet’i seçin.
  5. Cihazınızı yeniden başlatın ve oyunu yeniden yüklemeyi deneyin.
burdaki adımları yaptım ve düzeldi
teşekkür ederim hocam saolun
Son 2 gündür Game Pass'daki hiçbir oyuna giremiyorum her oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor "oyununuz başlatılırken bir şeyler ters gitti."
"Hata kodu: (0x800700C1)" 2 aylık üyeliğim var bunun çözümünü bilen var mı?
Hata resmi bu şekilde.

Eki Görüntüle 1365942
Hocam bu xcloudmu ? nedense öyle geldi,eğer xcloud ise zaten giremezsiniz türkiyede desteği yok.

Araştırayım bir hocam sizin için.
Hocam kayıt defteri düzenleyecisini açın HKEY_LOCAL_MACHİNE adlı dosyaya girin SYSTEM adlı dosyaya girin current control set isimli dosyaya girin oradan services kısmına girin oradan game services ve game services net isimli 2 dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlatın sonrasında microsoftun mağaza uygulamasına girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basıp indirme ve güncellemelere tıklayın oradan güncelleştirmeleri al dediğinizde program indirecek kurarsanız sorunun çözülmesi gerekli.
Eğer oda olmazsa ise şunu deneyin.
Windows arama kısmında program ekle kaldıra girin.Oradan xboxu bulun gelişmiş seçeneklere tıklayın xboxa basıp oradan sıfırlayın xboxu veriler silinecektir ancak tekrar hesabınıza girebilirsiniz.xbox taki verileri sıfırladıktan sonra diğer xbox yazılımları bu 3 yazılımı aynı şekilde microsoft storeuda sıfırlıyorsunuz öncelikle microsoft mağazasına girip giriş yapın.Sonra xbox game passe giriş yapın ve oyunu açmaya çalışın.
1650492268370.png

Son düzenleme:
hocam dediklerinizi yaptım bu seferde oynaya bastığımda herhangi birşey açılmıyor.
Araştırayım bir hocam sizin için.

Hocam kayıt defteri düzenleyecisini açın HKEY_LOCAL_MACHİNE adlı dosyaya girin SYSTEM adlı dosyaya girin current control set isimli dosyaya girin oradan services kısmına girin oradan game services ve game services net isimli 2 dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlatın sonrasında microsoftun mağaza uygulamasına girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basıp indirme ve güncellemelere tıklayın oradan güncelleştirmeleri al dediğinizde program indirecek kurarsanız sorunun çözülmesi gerekli.

Eğer oda olmazsa ise şunu deneyin.
Windows arama kısmında program ekle kaldıra girin.Oradan xboxu bulun gelişmiş seçeneklere tıklayın xboxa basıp oradan sıfırlayın xboxu veriler silinecektir ancak tekrar hesabınıza girebilirsiniz.xbox taki verileri sıfırladıktan sonra diğer xbox yazılımları bu 3 yazılımı aynı şekilde microsoft storeuda sıfırlıyorsunuz öncelikle microsoft mağazasına girip giriş yapın.Sonra xbox game passe giriş yapın ve oyunu açmaya çalışın.Eki Görüntüle 1366001
1650502127607.png

hocam o sildiğimiz xbox gaming services ve diğeri microsoft storeda inmemiş güncellemeleri al dediğimde gözükmüyor
Hocam onları tekrar yükleyin bir Manuel olarak Microsoft storedan belki düzelir.

1. Görev çubuğundaki Arama simgesini seçin, powershell yazın, Windows PowerShell’e sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır’ı seçin.
  4. Bu sayfada uygulamayı yükleyin ve Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) istemini gördüğünüzde Evet’i seçin.

Çözüm

Hayırlı olsun hocam. Elimden geleni yaptım yardım etmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı