Game Pass alınır mı?

Evet, arkadaşlar. Game Pass alma kararı verdim. Tam emin değilim. Oyun olarak neler var? Güvenli mi? Bir sıkıntı çıkar mı? Hangi oyunları oynayabilirim?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. PC için. Özellikle @körbiginar hocamın yardımı dokunabilir diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim:
Intel i5 10.nesil
16 GB RAM.
GTX 1660 Super 6 GB ekran kartı
Nikah basılır.

Evet, arkadaşlar. Game Pass alma kararı verdim. Tam emin değilim. Oyun olarak neler var? Güvenli mi? Bir sıkıntı çıkar mı? Hangi oyunları oynayabilirim?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. PC için. Özellikle @körbiginar hocamın yardımı dokunabilir diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim:
Intel i5 10.nesil
16 GB RAM.
GTX 1660 Super 6 GB ekran kartı
Xbox Game Pass Kütüphanesi | Xbox Güzel oyunlar var.

Şuanda steamde pahalı olan oyunları ücretisizmiş para ödemeden bilgisayarına indirip oynayabilirsin. Ayrıca Ea ile anlaştığı için Xbox orda bi sürü Ea oyunlarını da bulabilirsin. Bence değer. Bir oyuna 100 tl vermektense iyidir Game Pass almak. Ayrıca çoğu oyunda indirim oluyor Game Passden dolayı.

Hocam bir süre öncesine kadar Live Gold bugu ile 1 yıllık alınıyordu, şu an sadece aylık var sanırım.

O bugdan mı biliyorum ama GameSatış gibi yerlerde 1 yıllık 25 TL'ye satanlar var. Sana hesap veriyor veya adamın hesabından indirip kendi hesabında oynuyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı