cancka Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16 Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 6 Mart 2025 #1 Selamlar, Yeni aldığım laptop için 3 aylık Game Pass hediyesi varmış, ben bunu kabul ettikten sonra diğer bir bilgisayarımda giriş yaparak kullanabilir miyim yoksa bu hediye de Windows etkinleştirmesi gibi cihaza bağlı şekilde mi geliyor?
Selamlar, Yeni aldığım laptop için 3 aylık Game Pass hediyesi varmış, ben bunu kabul ettikten sonra diğer bir bilgisayarımda giriş yaparak kullanabilir miyim yoksa bu hediye de Windows etkinleştirmesi gibi cihaza bağlı şekilde mi geliyor?
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 788 Çözümler 3 6 Mart 2025 #2 Diğer cihazda da kullanabilirsiniz diye biliyorum.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 6 Mart 2025 #3 Hesabınızı açtığınız sürece istediğiniz bilgisayarda kullanabilirsiniz steamden farkı yok. Aynı anda 2 cihazda oynanmıyor ama.
Hesabınızı açtığınız sürece istediğiniz bilgisayarda kullanabilirsiniz steamden farkı yok. Aynı anda 2 cihazda oynanmıyor ama.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 10 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 Kullanabilirsiniz. Hatta Ultimate ise hem konsolda hem de xCloud ile telefonda ve tablette de oynayabilirsiniz.
Kullanabilirsiniz. Hatta Ultimate ise hem konsolda hem de xCloud ile telefonda ve tablette de oynayabilirsiniz.