D Droxye Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Başlıkta yazdığım üzere Game Pass almıştım yakın zamanda ve Forza Horizon 5 oynamaya karar verdim ancak PS4 kolu algılamıyor.
Başlıkta yazdığım üzere Game Pass almıştım yakın zamanda ve Forza Horizon 5 oynamaya karar verdim ancak PS4 kolu algılamıyor.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 Orijinal mi? DS4 kolu Steam değilse algılamaz. X360ce Programı ile halledebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS D Droxye Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 Orijinal değil ancak normalde algılaması lazım değil midir? Artı 0 Eksi
JoeStone Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #4 DS4 Windows gibi 3. parti yazılımlar ile PS kolunuzu Xbox kolu olarak tanıtabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatılmış. Artı 0 Eksi
DS4 Windows gibi 3. parti yazılımlar ile PS kolunuzu Xbox kolu olarak tanıtabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatılmış.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #5 Droxye dedi: Orijinal değil ancak normalde algılaması lazım değil midir? Genişletmek için tıkla... X360ce gibi yazılımlarla tanıtın. Normalde algılaması lazım değil hem replika. Eğer X360ce yazılımıyla veya DS4 Windows yazılımıyla hallederseniz mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Droxye dedi: Orijinal değil ancak normalde algılaması lazım değil midir? Genişletmek için tıkla... X360ce gibi yazılımlarla tanıtın. Normalde algılaması lazım değil hem replika. Eğer X360ce yazılımıyla veya DS4 Windows yazılımıyla hallederseniz mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.