1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.414 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #11 MrVortex096 dedi: Hocam oyunun mantığı geyik yapmakmış. Oynarken espriler anlaşıldı mı eğlendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam anlaşılıyor diyemem. Deneme amaçlı yapmıştım. Daha sonra yamayı sildim.
MrVortex096 dedi: Hocam oyunun mantığı geyik yapmakmış. Oynarken espriler anlaşıldı mı eğlendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam anlaşılıyor diyemem. Deneme amaçlı yapmıştım. Daha sonra yamayı sildim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 26 Aralık 2022 #12 develerium dedi: Türkçe yama ile bu oyunu Game Pass üzerinden bitirdim. Xbox Insider Hub ile dosyalara erişebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yama nasıl kaliteli mi?
develerium dedi: Türkçe yama ile bu oyunu Game Pass üzerinden bitirdim. Xbox Insider Hub ile dosyalara erişebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yama nasıl kaliteli mi?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.414 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #13 Forgiven dedi: Yama nasıl kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli diyemem. İngilizce seviyeniz kötüyse kullanılabilir.
Forgiven dedi: Yama nasıl kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Kaliteli diyemem. İngilizce seviyeniz kötüyse kullanılabilir.