iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormuHocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece.
İade edip tekrar alabilirsiniz.
iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormuHocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece.
Game Pass konsol versiyonu. O sebeple olmuyor hocam. Onu iptal edip PC veya Ultimate almalısın.Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum?
Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor.
Konsol için almışsınız. Bilgisayar oyunları oynayamazsınız.Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum?
İade etmeye girince sadece Minecraft iade ediliyor görünüyor Game Pass iade ediliyor mu?
Hocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece.
https://support.microsoft.com/tr-tr/account-billing/microsoft-tan-satın-aldığınız-ürünleri-değiştirmek-veya-para-iadesi-almak-için-geri-gönderme-81629012-aa4f-f48b-2394-8596f415072biade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormu
Hocam yine karşılaştıkGame Pass iade ediliyor. Kalan gün kadar parasını alırsınız. O seçeneği seçmeyi unutmayın.
Game Pass'iniz aktif değil ki.Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.