ErenTr38 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 160 13 Ekim 2021 #1 Game Pass aldım yaklaşık 45-60 dk önce, Forza Horizon indirmeye çalıştım ama hata verdi. Çözümü bilen var mı sinirden kafayı yiyeceğim.
Game Pass aldım yaklaşık 45-60 dk önce, Forza Horizon indirmeye çalıştım ama hata verdi. Çözümü bilen var mı sinirden kafayı yiyeceğim.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Ekim 2021 #2 ErenTr38 dedi: Game Pass aldım yaklaşık 45-60 dk önce, Forza Horizon indirmeye çalıştım ama hata verdi. Çözümü bilen var mı sinirden kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Altta indirme yaparken video izliyorsanız tam ekrana almayın hata veriyor. Aklıma ilk bu geldi.
ErenTr38 dedi: Game Pass aldım yaklaşık 45-60 dk önce, Forza Horizon indirmeye çalıştım ama hata verdi. Çözümü bilen var mı sinirden kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Altta indirme yaparken video izliyorsanız tam ekrana almayın hata veriyor. Aklıma ilk bu geldi.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.474 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Ekim 2021 #3 Hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin ?
ErenTr38 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 160 13 Ekim 2021 #4 Etandaloth dedi: Hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HooDue dedi: Altta indirme yaparken video izliyorsanız tam ekrana almayın hata veriyor. Aklıma ilk bu geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm birkaç indirmem gereken şeyler varmış çözdüm yine de sağ olun
Etandaloth dedi: Hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HooDue dedi: Altta indirme yaparken video izliyorsanız tam ekrana almayın hata veriyor. Aklıma ilk bu geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm birkaç indirmem gereken şeyler varmış çözdüm yine de sağ olun
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ekim 2021 #5 ErenTr38 dedi: Tamamdır çözdüm birkaç indirmem gereken şeyler varmış çözdüm yine de sağ olun Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl çözdüğünü yazarsan diğer hata alanlara da faydası dokunur belki.
ErenTr38 dedi: Tamamdır çözdüm birkaç indirmem gereken şeyler varmış çözdüm yine de sağ olun Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl çözdüğünü yazarsan diğer hata alanlara da faydası dokunur belki.
ErenTr38 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 160 13 Ekim 2021 #6 aKuu dedi: Tam olarak nasıl çözdüğünü yazarsan diğer hata alanlara da faydası dokunur belki. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şimdi ilk olarak Microsoft Store da indirmeler ve güncelleştirmelere gelin oradaki bütü Xbox ile ilgili olanları indirin ben böyle çözdüm.
aKuu dedi: Tam olarak nasıl çözdüğünü yazarsan diğer hata alanlara da faydası dokunur belki. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar şimdi ilk olarak Microsoft Store da indirmeler ve güncelleştirmelere gelin oradaki bütü Xbox ile ilgili olanları indirin ben böyle çözdüm.