Xbox Game Pass oyun önerisi

Arnyek

Decapat
Daha fazla  
Malum YKS'den çıktım hâliyle game Pass aldım, Expedition 33, south of midnight oynadım ve bitirdim. İkisi de beni aşırı sardı ama şu an kütüphane çok dolu olmasına rağmen oyun bulamıyorum.

Hikaye seviyorsanız a plague tale serisini oynayabiliriz. Oynanış biraz kısır kalabilir.
AC serisini oynayabilirsiniz.
Dead Space serisi güzeldir, 3. oyun hariç.
Dishonered serisini özellikle öneririm.

Hikaye seviyorsanız a plague tale serisini oynayabiliriz. Oynanış biraz kısır kalabilir.
AC serisini oynayabilirsiniz.
Dead Space serisi güzeldir, 3. oyun hariç.
Dishonered serisini özellikle öneririm.
A Plague Tale serisine çok sıcak bakamıyorum hocam gerilimi pek sevmiyorum.
AC serisini Valhalla dışında hepsini bitirdim Valhalla çok tekrar ettiği için bıraktım.
Dead Space ile Dishonored'ı listeme aldım teşekkürler hocam.

Listeye aldım hocam teşekkürler.
Doom Eternal ve Doom Dark Ages oneririm.
Doom Eternal'ı oynadım hocam, Dark Ages'e bakayım hocam.

A Plague Tale serisine çok sıcak bakamıyorum hocam gerilimi pek sevmiyorum.
AC serisini Valhalla dışında hepsini bitirdim Valhalla çok tekrar ettiği için bıraktım.
Dead Space ile Dishonored'ı listeme aldım teşekkürler hocam.
Rpg seviyorsanız hocam Bethasda oyunlarını kaçırmayım derim. Fallout, Starfield gibi vs.

Rpg seviyorsanız hocam Bethasda oyunlarını kaçırmayım derim. Fallout, Starfield gibi vs.
RPG'ye bayılırım hocam. Fallout serisini en son New Vegas ile kapatmıştım bi tekrar dönebilirim.
Starfield'ı önceden denemiştim bana dünyası çok dolu dolu hissettirmemisti.

RPG'ye bayılırım hocam. Fallout serisini en son New Vegas ile kapatmıştım bi tekrar dönebilirim.
Starfield'ı önceden denemiştim bana dünyası çok dolu dolu hissettirmemisti.
New Vegas gerçekten vuruş hissi hariç güzel oyundur. Starfield'ın teknik kısmından dolayı ben de saramamıştım ancak tekrar bir şans verilir diye düşünüyorum.

Oynamadıysanız;
Control , crysis serisi.
Deathloop mükemmel oyun değildir ama değişik bir deneyim denenebilir.
Dishonored serisini söylememe bile gerek yok oynamadıysanız saldırın.
Far Cry 5-6 yine tekrar ediyor klasik Ubisoft ama beni çok sarmıştı deneyebilirsiniz.
Spore eski bir oyun, evrim simülasyonu gibi değişik ama saçma şekilde sarabilir bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı