Çözüldü Game Pass PC 1 aylık hediye ve iptali olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Sanırım laptop ile gelen 1 aylık bedava Xbox Game Pass üyeligi var, henüz aktif etmedim. Daha önce hiç kullanmadım. Game Pass'e gelecek olan lies of p yi oynamak için haftaya aktifleştirecegim ancak 1 ay sonra kullanmak istemiyorum, aldıktan sonra direkt aboneligi iptal edebiliyor muyum? İptalden sonra 1 ay yine Game Pass erişimim devam eder mi? Bilenler bilgilendirirse çok mutlu olurum.

İyi sosyaller.

Çözüm
Evet. Zaten hediyese kredi karti istemedigi icin kendi iptal olur otomatik.1 ay sonra kendiniz gamepass alirsaniz hesaba oyunlara erisim saglarsiniz yeniden.
Evet. Zaten hediyese kredi karti istemedigi icin kendi iptal olur otomatik.1 ay sonra kendiniz gamepass alirsaniz hesaba oyunlara erisim saglarsiniz yeniden.

Çözüm
Çok teşekkürler, kredi karti istiyor mu hiç bilmiyorum, şimdilik etkinleştirmedim, oyun çıktığı gün kullanmayı planlıyorum.

Bende kod yok galiba xbox uygulamasına girdigimde " Ücretsiz olarak xbox game pass ultimate aldınız " simdi alın gibi bir kısım var devam ettigimde kart girmemi istiyor, ücretsiz deneme bitiminden önce iptal etmezsem devam edecegi yazıyor.

Son düzenleme:
Bende kod yok galiba xbox uygulamasına girdigimde " Ücretsiz olarak xbox game pass ultimate aldınız " simdi alın gibi bir kısım var devam ettigimde kart girmemi istiyor, ücretsiz deneme bitiminden önce iptal etmezsem devam edecegi yazıyor.
Kod değilse kredi kartı ister. Dediğimiz kod için geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı