Game Pass PC'den 40-50 GB'a kadar oyun önerileri

VolantMito

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Bugün assetto silmeye karar verdim, modlarla ortalama 50 GB yer açılacak. Depolama çok aşmayacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Game Pass var, oradan önerirseniz çok iyi olur.

Belirtmeyi unutmuşum hikayeli olsun Online olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün assetto silmeye karar verdim, modlarla ortalama 50 GB yer açılacak. Depolama çok aşmayacak oyun önerilerinizi bekliyorum. Game Pass var, oradan önerirseniz çok iyi olur.

Belirtmeyi unutmuşum hikayeli olsun Online olmasına gerek yok.

Bannerlord sanırsam 40 civarıydı. Oyun tek başına özellikle modlarla beraber çok eğlenceli oluyor.

Medieval Dynasty önerebilirim, köy kurma vs. ilginizi çekiyorsa. Hikayesi kısa ama bakabilirsiniz.

Medieval Dynasty önerebilirim, köy kurma vs. ilginizi çekiyorsa. Hikayesi kısa ama bakabilirsiniz.

Hocam ona bir ara baktım ama hikayesi kısa geldi ama geri bakmak için indirebilirim. Teşekkürler öneri için.

Bannerlord sanırsam 40 civarıydı. Oyun tek başına özellikle modlarla beraber çok eğlenceli oluyor.

Bannerlord hayatımda bir kere bile izlemedim öyle diyeyim hocam yani o tarz oyun hiç bilmeyen kişi için hikayesi sarar mı oyun vb.

Aklımda No Man's Sky ve Road 96 güzel mi bunlar.

Hocam ona bir ara baktım ama hikayesi kısa geldi ama geri bakmak için indirebilirim. Teşekkürler öneri için.

Bannerlord hayatımda bir kere bile izlemedim öyle diyeyim hocam yani o tarz oyun hiç bilmeyen kişi için hikayesi sarar mı oyun vb.

Road 96 güzeldir. Bannerlord da hikayesi için çok oynanmaz bence ama oynanışı zevklidir.

Bannerlord'un hikayesi yok zaten. Ordu toplayıp hantal combatlarla adam kesmekten ibaret.

A Plague Tale: Innocence, Hellblade: Senua's Sacrifice, Dishonored 2, The Outher Worlds, Control, Prey, What Remains of Edith Finch, Wolfenstein II: The New Colossus, Guardians of the Galaxy, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5, Mass effect Legendary Edition, Yakuza 0, Assassin's Creed Origins.

A Plague Tale: Innocence, Hellblade: Senua's sacrifice, Dishonored 2, the outher worlds, Control, Prey, what remains of edith finch, Wolfenstein II: The New colossus, guardians of the Galaxy, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5, Mass Effect legendary Edition, yakuza 0, Assassin's Creed Origins.

Hepsine bakacağım hocam. Çok güzel oyunlar var gibi duruyor.

Road 96 güzeldir. Bannerlord da hikayesi için çok oynanmaz bence ama oynanışı zevklidir.

Bannerlord'un hikayesi yok zaten. Ordu toplayıp hantal combatlarla adam kesmekten ibaret.

Peki hocam teşekkürler. No Man's Sky nasıldır?

Hepsine bakacağım hocam. Çok güzel oyunlar var gibi duruyor.

Peki hocam teşekkürler. No Man's Sky nasıldır?
Çok bilgim yok ama uzun ve detaylı bir oyun diye biliyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı