4 453135 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 88 18 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, dün Game Pass üzerinden Bannerlord indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar, dün Game Pass üzerinden Bannerlord indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
LiWo47 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyin hocam.
KS KS 4 453135 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 88 18 Şubat 2023 #3 LiWo47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam genede teşekkürler Artı 0 Eksi
LiWo47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam genede teşekkürler