Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
Bilgisayardan alacaksanız normal sürümü ile Online oynayabilirsiniz. Ama Xbox'a alacaksanız Ultimate üyeliği almanız lazım Online girebilmek için.Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
Hangi oyun olursa olsun asla marketten aldığınızdan farlı bir sürüm değil. (Live üyeliğin varsa)Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
Bilgisayardan alacaksanız normal sürümü ile Online oynayabilirsiniz. Ama Xbox'a alacaksanız Ultimate üyeliği almanız lazım Online girebilmek için.Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
45 TL vermeniz gerekiyor diye biliyorum.Yani 45 TL'lik olanı almam gerekiyor peki diyelim ki ben normal 30 TL olanı aldım ve oyunu yükledim Online oynamak istedim bu sefer de Ultimate olanı almam gerekti 45 TL mi vereceğim yoksa 30 TL üstü 15 TL mi vereceğim?
45 TL vermeniz gerekiyor diye biliyorum.
Bir şey değil. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.Anladım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.